TomKornfeld TomKornfeld diskuze

☰ menu

Paul Kornfeld

Naias
Ne, už mi neodpovídejte......

05.05.2021


Paul Kornfeld

Lenka.Vílka
A o Vás "submisivní" paní "Lenko.Vílko" to platí jakbysmet!
Nechápu, jak se takoví do sebe zahledění a namyšlení individua vůbec mohou zajímat o knihy? Ptal jsem se pouze na základní skutečnost, respektive jak to na tomto portálu chodí a netušil jsem, že mne okamžitě zahltíte trapnými, byť jen slabými urážkami. Ne, nechci aby si kdokoliv přede mnou "sedal na zadek", jak jste napsala - jelikož postrádám logiku - jaký přínos bych z tohoto měl mít? Česká povaha....není to ono.......?

05.05.2021


Paul Kornfeld

Naias
No tak Vám velmi pěkně děkuji, že ze mne chcete udělat naprostého pitomce, který snad ani neumí číst? Dokud tací arogantní lidé (netuším, jestli jste žena, či muž) jako jste VY - a nezáleží na tom, jestli jste Čech, či Slovák - zveřejnují hloupé výlevy, tak tady opravdu nemám co pohledávat. Jděte se stydět do kouta! Má úcta!
Tom Kornfeld

05.05.2021


Paul Kornfeld

Zdravím všechny,
minulou sobotu (1. května 2021) jsem se zaregistroval na tento portál. Poté jsem přidal spisovatele, který nebyl v seznamu. Jednalo se o německého židovského spisovatele "Paula Kornfelda", který psal německy ale byl původem z Prahy.
Rovněž jsem zadal některá jeho díla a překvapilo mne, že provozovatel těchto stránek nejdříve zmíněné jméno i názvy děl na portálu zveřejnil, ovšem včera všechno i jméno autora smazal.
https://aleph.nkp.cz/F/?ccl_term=wau=jn20000603488+or+wkw=jn20000603488&func=find-c&local_base=skc
Dokáže mi někdo vysvětlit důvod tohoto jednání? Díky za informace.
Tom Kornfeld

05.05.2021