susy susy diskuze

☰ menu

Diplomovky, dotazníky, průzkumy...

Moc a moc všem děkuji! Takovou odezvu jsem nečekala :) Jste zlatí!

Aktuálně mám málo zejména dospělých mužů s dyslexií. Pokud máte nějakého ve svém okolí, moc prosím o sdílení dotazníku. Pokud by nebyli ochotní vyplnit dlouhý dotazník, ať vyplní alespoň krátkou verzi - tedy tu pro ženy s dyslexií a pro kontrolní skupinu (1. odkaz), ať získáme alespoň nějaká data. Určitě ale spíše prosíme, aby muži s dyslexií vyplnili tu dlouhou verzi - v rámci které je možné získat zpětnou vazbu s možným přesahem do poradenství.

Ještě jednou děkuji za vaší ochotu a omlouvám se, že vás ještě "obtěžuji" s prosbou o hledání mužů s dyslexií.

11.05.2015


Diplomovky, dotazníky, průzkumy...

Moc děkuji! A prosím ještě další o vyplnění, případně kdybyste znali nějakého dospělého s diagnostikovanou dyslexií, tak vám budu moc vděčná za sdílení odkazů - stále mám málo lidí na to, abych mohla dělat nějaké závěry...

07.05.2015


Diplomovky, dotazníky, průzkumy...

Milí čtenáři,
ráda bych vás poprosila o vyplnění dotazníku k mé diplomové práci, která se zabývá dyslexií u dospělých. Sháním nejen dospělé s diagnostikovanou dyslexií ale i dospělé bez dyslexie do kontrolní skupiny. Dotazník pro dospělé muže s dyslexií najdete na druhém odkaze, neboť slouží i pro účely disertační práce mé kolegyně.

Dotazník pro muže a ženy bez dyslexie a pro ŽENY s dyslexií je zde:
http://mojeanketa.cz/pruzkum/239349043/
Dotazník je krátký.

Dotazník pro MUŽE S DYSLEXIÍ je zde:
http://tec.agcz.org/do/cs/do/
Dotazník je delší, pro jeho vyplnění je nutné se registrovat - díky tomu je možné ho vyplnit na vícekrát. Po jeho vyplnění je možné získat zpětnou vazbu s možným přesahem do poradenství.

Moc prosím o vyplnění příslušného dotazníku. Případně pokud ve svém okolí víte o dospělé osobě s dyslexií, budu moc ráda, za šíření dotazníku dál. Díky moc!!

06.05.2015