Slooki Slooki diskuze

☰ menu

Fantasy pro muže

Právě jsem dočetl "Spravedlivý hněv". Spisovatel Markus Heitz mě v této knize mile překvapil, a i nadále si získá mou pozornost. Doporučuji Legendy Alfů. Po druhém pokračováním, mrknu i na jeho ostatní kusy, jistě budou také stát za povšimnutí.

08.03.2015


Pár nápadů na vylepšení webu

Patřím mezi čtenáře, kteří dávají přednost jen jednomu příběhu na knihu, tedy jedna s jedním samostatným osudem, kniha která nezapadá do nikdy nekončící serie, a vystačí si sama se sebou. Jen málo autoru, nebo alespoň mě to tak príjde, dnes píše práve takto, rad si přečtu mnou oblíbenou "škatulku" Fantasy kde se to nikdynekončícímpřiběhem jen hemží, a při prohledávání autorů a titulů u nich by jsem ocenil kdyby bylo možné, tak jako u Detailu knihy kde se udavá do jaké serie patří, bylo toto uvedené i u výpisu " Vydanné knihy " od toho jakého autora. Jen malá poznámka do jaké serie kniha patří, či se jedná o samostatný titul pod názvem knihy, aby nebylo třeba na každý titul samostatně koukat a toto zjišťovat.

14.12.2014


Fantasy pro muže

Při mém hledaní, kdo že to že spisovatelů asi píše fantasy jsem narazil na tyto stránky, http://bestfantasybooks.com/top25-fantasy-books.php jsou sice celé v ang. ale spousty se jich dá dohledat, no zrovna třeba zde.

30.10.2014


Malazská kniha padlých

Děkuji, mrknu se tedy po prvním dílu.

04.10.2014


Malazská kniha padlých

Dobré odpoledne,
rad by jsem se zeptal ne knižní sérii od Steven Erikson - Malazská kniha padlých, dá se tento titul číst od druhého třetího dílu, nebo na sebe jednotlivé tituly nějak navazují?

01.10.2014