Pulking Pulking diskuze

☰ menu

Čtečky e-knih

Tak sem to celý přelouskal a mám v tom víc jasno, jen si myslím že dotykový displej vydrží míň než klasický, ale mám stejně dilema jakou čtečku bych vlastně chtěl :D. Stačila by mě bezdotyková, bez wifi, 6", ale PB sem našel jen typ 614 a pokud se strany přepínají tím prostředním tlačítkem tak s toho moc nadšenej nejsem. Kindle je pouze dotykovej a zbytek PB taky (pokud se nepletu). Nevím jak moc je hezčí vyšší rozlišení, ale 800x600 sem v ruce měl jako Kindle Keyboard což mě přišlo v pohodě, tak nevím co se sebou :).

17.07.2016


Čtečky e-knih

Pročítám recenze u PocketBooků a mám trochu obavu s praskání displeje, které tam párkrát zmínili. Nikdo tu takovou zkušenost nemá ?

17.07.2016


Čtečky e-knih

Děkuji za bleskovou odpověď. Jdu to okouknout na internet.

17.07.2016


Čtečky e-knih

Zdravím,
mohl by někdo poradit výběr čtečky, která by výhradně sloužila na čtení ? Mám pár otázek či připomínek k výběru, ale zase tak moc do toho nevidím a proto bych chtěl rady :).

1.Měl sem půjčený kindle a nevím jestli bych ho chtěl, protože tvorba složek je možná pouze v zařízení pokud se nemýlím. Jde mě o to když knihy vložím přes pc rovnou ve složce aby se to rovnou ukázalo i v zařízení pokud je to možný.

2.Tlačítka nebo dotykový displej ? Zajímalo by mě jestli dotykový displej nebude více vybíjet baterii. Má někdo ošahaný obojí? Pokud ano, co je lepší? A není dotykový displej více náchylný na případné poškození?

3.Teď se dělají i s podsvícením. Tahle možnost se dá doufám vypnout, abych zbytečně nesvítil za dne.

Dík za každou radu, pomoc.

17.07.2016