nemharap nemharap diskuze

☰ menu

Pár nápadů na vylepšení webu

Petrstik: Osobně neberu možnost poznámky v knihotéce jako nesmyslnou. Je to velice praktická věc. Já si do ní například postupně vypisuji podrobné údaje o umístění každé knihy v některé ze svých knihoven. Pak každou z nich (díky možnosti poznámky v knihotéce) jsem schopen najít okamžitě. Vzhledem k tomu, že až celou knihotéku zadám, bude obsahovat více jak 3000 položek, nedovedu si představit, že bych možnost poznámky v knihotéce neměl. Kdo by si to umístění všech těch knih pamatoval.

09.06.2013


Štítky :-)

sirky, zápalky, pravoslavní kněží, Rak, katalogy, mláďata

škola, svatý Patrik, duchovní, týrání, fosilní paliva, účetnictví

19.05.2013


Jak Vás napadlo se zaregistrovat na databázi knih??

Já jsem hledal informace ke knize, kterou jsem si chtěl koupit a náhodou mi seznam vyhodil i databazi knih. Ještě před o něco víc jak rokem jsem o databázi ani nevěděl, ale od té doby sem chodím téměř každý den. A i když jsem pak koukal na další knižní databáze, tak databazeknih.cz je stejně nejlepší.

16.05.2013


Poděkování autora

Také čtu většinou úplně všechno.

13.05.2013


Pár nápadů na vylepšení webu

Mám rozsáhlou knihovnu a velmi pozvolna si sem knihy zadávám do knihotéky. Zároveň mám některé knihy ve dvou vydáních. Bohužel mi ale obě vydání (pokud jsou v databázi sloučené) nejdou do knihotéky zadat. Políčko "přidat do knihotéky" zaškrtnout jde, ale v knihotéce se vždycky objeví jen to vydání, které jsem zaškrtl naposled. Dělám něco špatně? Nebo to databáze neumí? Pokud platí druhá možnost, přivítal bych vylepšení právě v možnosti přidávat si do knihotéky různá vydání jedné knihy.

12.05.2013


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dobré ráno prevertowa. Já jsem zatím zde měl také jen samé dobrý zkušenosti s nákupem knih. Ale podvodníci se najdou všude. Vzhledem k tomu, že se tu může zaregistrovat a prodávat knihy (a to je určitě na jedné straně dobře) každý, snadno se mezi těmi tisíci registrovaných nějaký ten podvodník najde, bohužel. S blokováním profilu už je to teď asi tak nějak jedno. Každý komu něco nabídne a podívá se na jeho hodnocení, už mu nikdo peníze na účet nepošle. Pod nickem novyantik už si tady ten člověk asi neškrtne. To mi připomíná, že mu musím na profil také napsat hodnocení. Horší je ale to, že se může zaregistrovat pod jedním nebo i několika dalšími nicky znovu a okrást další uživatele. Ale jak toto vyřešit? Nemám vůbec ponětí. Ještě že aspoň těch poctivých uživatelů je tedy většina.
O madarském nicku vím. Jen tak nepatrně (to znamená, že neznám skoro vůbec nic) se maďarštině ze zájmu věnuju. Nechal jsem si koupit učebnici Maďarština pro samouky, která v loňském roce vyšla. Ale je to strašně těžké, a tak se spíš to tento jazyk jen tak zajímám, než že bych se něco naučil. Když jsem si před nějakým časem pouštěl jeden ze série filmů Růžový panter v maďarštině, slyšel jsem tam spojení: "nem harap kutya", nějak se mi to zalíbilo a nick byl na světě. :-) Vy umíte maďarsky? :-)

11.05.2013


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dobrý den prevertowa. Mám téměř stejnou zkušenost s uživatelem novýantik. Reagoval na mou poptávku v bazaru následovně: Dobrý den mám knihu kterou požadujete,jednou čtená jako nová. Dále následovala celková částka s poštovným a číslo účtu u Komerční banky. Peníze jsem mu poslal 22. 4. 2013 a dodnes mi kniha nepřišla. Ač jsem mu následně posílal dotaz, zda mu peníze dorazily na účet a kdy knihu odešle, neodpověděl. A od té doby zde na databázi byl několikrát. Je to nějaký zlodějský zmetek.
Když se podíváte na hodnocení prodejce novýantik: http://www.databazeknih.cz/bazar-knih-zkusenost/novyantik-35750
(který se zde registroval teprve 12. 4. 2013), zjistíte, že už tam má stejnou zkušenost dalších šest lidí. (s náma tedy už osm a určitě to není konečné číslo). Tak to vypadá, že se registroval jenom proto, aby si tady vydělal pár tisícovek, hajzl.
Jediná pozitivní zkušenost je na tom ta, že už tady nikomu kdo nebude mít pozitivní komentáře, peníze předem na účet nepošlu.
Pan Nový je prostě knecht, který tady nemá co dělat.

10.05.2013