Matt Baker Matt Baker diskuze

☰ menu

Mnichovská zrada

SputnikV
Je docela vtipné, jak se zde neustále oháníte argumentačními fauly typu ad hominem, a následně předvedete jeho vzorový příklad. Ad hominem totiž lze použít jak proti konkrétní osobě, tak také proti firmě, organizaci, úřadu i skupině lidí. Což jste učinil v případě zmiňovaných společností.
Dále bych si na Vašem místě začal dávat pozor na arogantní vystupování. Za aroganci totiž lze označit i absolutní přesvědčenost o své dokonalé a všeobjímající pravdě. Jeden velmi moudrý člověk kdysi řekl, že hlupáci se vždy vyjadřují ke všemu, vždy jsou absolutně přesvědčení o své pravdě a nikdy nepociťují pochybnosti (totéž platí pro psychopaty). Zato inteligentní lidé jsou plni pochybností a proto se běžně k máločemu vyjadřují.
Dále k tématu kdo má kolik dětí. Již celá staletí je známá věc, že počet dětí je až na výjimky přímo úměrný inteligenci rodičů. Čím více dětí, tím je obvykle nižší inteligence jejich rodičů. Všechny tyto informace jsou podloženy také statisticky. Odkazy sem dávat nebudu, jelikož nemíním plýtvat časem, když jsou zde poměrně rychle mazány. Stačí se ale podívat na země s nejrychleji rostoucími či stagnujícími populacemi a inteligenčními kvocienty tamního obyvatelstva.
To jest vše.

27.04.2021


Mnichovská zrada

Doporučuji alespoň základní znalost anglického jazyka.
Jedná se o čistě proruský zpravodajský web, pro který jsem dříve pracoval.
Nemám na mysli článek jako takový, ale doporučuji zavítat do diskusní sekce pod článkem. Je krásné vidět, jak se o naší zemi a hlavně jeho obyvatelkách vyjadřují milovníci Ruska. Velmi záživné.

25.04.2021


Mnichovská zrada

Dle ruského mezinárodně nejrozšířenějšího média zřejmě nikoliv. A co vím od kolegů a kolegyň, původem Rusů a Rusek, tak s tekoucí vodou mimo města zrovna moc zkušeností nemají právě oni. :-)

25.04.2021


Mnichovská zrada

Tak zde něco z opačného soudku

25.04.2021