marie brandon marie brandon diskuze

☰ menu

Tvůrčí psaní a vydávání aneb pisálkové mezi námi

Ahoj Lauro, o vydání jsem uvažovala a napsala jsem i do několika nakladatelství. Zatím se mi jich pár ozvalo, ale buď nevydávají tento žánr, nebo nemají zájem a další takovéhle odpovědi. Přesto se mi ještě z několika nakladatelství neozvali. Vím, že by se nemělo psát několika nakladatelstvím najednou, ale já jsem si moc šancí nedávala a riskla to. S knihou pokračuji, hodlám jí dopsat a hodně, hodně poopravovat. Chtěla bych se zeptat, jestli máš své dílo někde zveřejněné. Ráda bych si ho přečetla. :)

06.06.2014


Tvůrčí psaní a vydávání aneb pisálkové mezi námi

Ahoj, moc děkuji za další komentáře. Komentář od 'RADOST' mě hodně potěšil a komentář od 'Temper' přijímám. Chápu, že se nemůžu zavděčit všem a vím, že toho mám ještě hodně co dohánět. Ale jsem ráda, že si to alespoň někdo přečte. :)

16.05.2014


Tvůrčí psaní a vydávání aneb pisálkové mezi námi

Děkuji za rada. na tu stránku se určitě podívám :) .

15.05.2014


Tvůrčí psaní a vydávání aneb pisálkové mezi námi

Moc děkuji, psaní mě strašně baví a myslím, že toho jen tak nenechám :) Děkuji za hezký komentář. :)

13.05.2014


Tvůrčí psaní a vydávání aneb pisálkové mezi námi

Ahoj. Chtěla bych získat pár rad, popřípadě kritiku, co bych měla zlepšit na své knize. Je mi teprve čtrnáct a vím, že šance, že mi někdo vydá knihu, je asi taková, jako, že se dostanu na Měsíc, ale přesto bych chtěla vědět jaký názor na mou knihu máte vy. Má kniha je na stránkách http://booksareallforme.blog.cz/, pod rubrikou Kroniky šesti světů. Ráda bych věděla, co si o mém nápadu myslí ostatní. Prosím berte v potaz pravopisné chyby a další mluvnické 'zádrhely'. Vůbec mi nebude vadit kritika. Ba naopak, přivítám ji. Vezmu si z ní příklad. S knihou má takový plán, že nejprve ji napíšu celou a poté ji budu opravovat, přepisovat atd. Začátek knihy není nic moc, ale řekla bych, že poslední kapitoly jsou už lepší.

Mockrát vám děkuji za vaše komentáře.

11.05.2014