Kulm Kulm diskuze

☰ menu

Balení knih

Určitě téměř každý alespoň jednou nakoupil knihy v e-knihkupetví. Já touto formou nakupuji relativně často, hlavně asi proto, že jsou zde ceny v porovnání s kamennou prodejnou nesrovnatelně nižší.
Celkem by mě ale zajímalo, jaké máte zkušenosti s kvalitou balení. Já mám velmi dobré zkušenosti například s knihkupectvím Beletrie.eu, kde mi vždy knihy obalí bublinkou a ještě krabici vystelou polystyrénem. Podobně to je třeba i u Librum.cz, kde knihy dávají také do pořádné vrstvy bublinky a knihy mi tak zatím vždy došly v nepoškozeném stavu.
Naopak mám velmi negativní zkušenosti například s Bux.cz, kde se mi už po několikáté stalo, že do krabice nedali mezi knihu a stěnu krabice ani takový ten vzduchový pytlík, takže se kniha během přepravy mohla volně pohybovat a dorazila v celkem otlučeném stavu. Stejně jsem pak na tom i s Luxorem, kde mi také knihy dorazily pouze v bublinkové obálce, s kterou se pošta vždy vyřádí a jednou jsem měl dokonce podezření, zda mi neodeslali takové ty ohmatané knihy z regálu co pak prodávají za pár korun před vchodem.
A jaké zkušenosti s e-knihkupectvími máte zkušenosti vy? Jaké obchody podle vás knihy balí dobře a které na to s prominutím kašlou.

21.09.2014