Krupiiino Krupiiino diskuze

☰ menu

Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Dobrý den všem vespolek :)

pátrám po jedné knize pro svou kamarádku, která je vášnivou čtenářkou. Je to již delší doba, co ji četla (několik let zpět) a tak si nepamatuje, název knihy, autora, rok vydání, ani jak vypadal například přebal knihy. Z toho co dokázala dát dohromady, by se mělo jednat o knihu, ve které se muž fyzicky mění na krysu či potkana poté, co byl jednou či jedním kousnut. Asi by tam měla být spousta krys :D

Tato kniha by měla být o muži, který už od svého mládí projevoval známky zvýšené agresivity, kdy například jako malý strčil ze stráně svou myslím že kamarádku, která spadla přes zábradlí a poté, co ležela zraněná na zemi v bezvědomí ji odvlekl do bazénu, kde ji nechal utopit se. Má kamarádka si je tak na 90% jistá, že se jedná o jednu a tu samou knihu, kterou už několikrát zkoušela znovu najít, aby si ji mohla přečíst znovu, avšak stále marně. Proto bych ji chtěl udělat radost a zkusit udělat to, co jí se doteď bohužel nepovedlo.

Zatím zkouším štěstí sám projížděním internetu ale pokud byste mi dokázali při hledání pomoci, byl bych Vám neskonale vděčný a má velice dobrá kamarádka také :)

18.04.2021