Kikkawa Kikkawa diskuze

☰ menu

16.) kniha s oxymórem v názvu

Ajrad1981 a Kamili: No třeba já bych předpokládala, že pokud se na něco ptám nedám stěžejní část jen tak do závorky, když jsem tuhle diskuzi projížděla na mobilu, tak jsem tu kroniku taky přehlédla. :D A vzhledem k tomu, na co tu jsou lidi schopní se ptát by mě nepřekvapila otázka ani na tu modlitbu. Ale ta kronika oxymoron to asi bude.

11.04.2019


Audioknihy

Lenka.Vílka
Dala jsem si tu práci, původní komentář zněl: Příjemný horůrek, velmi doporučuji audio namluvené panem Norbertem Lichým (kontrolor Oto Šlus z Comebacku) – jeho podmanivý hlas a povedený hudební podkres mi způsobil mrazení v zádech i za bílého dne při úklidu koupelny. :)
To bylo nahlášeno a přesunuto, budiž.

Ale pod tou knihou se už několik let drž: Nejsem fanda audioknih, ale zpracování téhle knihy Norbertem Lichým nemá chybu. Doporučuji.
(a takových komentářů jsem tu viděla mraky a nikdy by mě nenapadlo je nahlašovat, mimochodem i komentáře, které vyzdvihovaly nebo kritizovaly víc filmovou verzi než knihu jsem tu viděla a visely tu dost dlouho a nikdo s nimi problém neměl)

Pak je pod tou knihou třeba:
Super napínavé.
Jen jedno slovo: ÚŽASNÉ

A jaký je podle vás rozdíl v těch komentářích? To, že uživatel označí knihu za "super horor" a vyzdvihne hlas není dostatečný názor na knihu, to každý musí komentovat děj? A co ty jednoslovné žblepty? Dnes se tu zmiňoval jakýsi nejpopulárnější komentář, který... ano, vyzdvihoval audioverzi a hlas dabéra a doporučuje k poslechu. Mě se naopak zdá že problém byl jen a pouze v tom že někomu vadila zmínka o audiu. Jak si totiž vysvětlujete, že uživatelce pak moderátor doporučil že by bylo lepší, aby v přepsaném komentáři audio raději nezmiňovala?

06.02.2019


Audioknihy

Lector: Jenomže tady nešlo o to, že někdo komentoval zkrácenou AK, ale že vůbec komentoval AK. V tom třeba já vidím hlavní problém a zajímá mě jestli je tedy "vpoho" komentovat audiknihy a přiznávat to v komentářích. Podle stanoviska toho moderátora to problém asi je.

06.02.2019


Audioknihy

To se pak ale nemůžeme divit, že se někdo ozve, když mu smažou nebo přesunou komentář a pod stejnou knížkou třeba zůstane 10 podobných neli horších. Nikdy jsem si nevšimla, že je zakázáno komentovat audioknihy (oni je taky museli z něčeho načíst, nevycucali si je z hlavy) a někdo tu navíc psal, že ani moderátoři nejsou ve svých názorech jednotní, takže jednomu člověku po nahlášení komentář projde a dalšímu ho smažou? To je dost divné. Pokud komentář není vyloženě vulgární, rasistický nebo jakkoliv jinak urážlivý nevidím důvod ho nahlašovat ať je to sebevětší blábol a fascinují mě lidé, kteří tu potřebu mají.

05.02.2019


Audioknihy

Nevidím důvod, pro by se někdo nemohl otřít o knihu stejně jako 100 lidí před ním. Tak to tady funguje běžně a nikomu to nevadí. Já poslouchám hodně audioknih, ale protože nepíšu komentáře tak jsem nikdy podobný problém neměla, ale kdyby mi komentář takhle zmizel určitě bych se taky pídila po příčině protože na první pohled mi nijak závadný nepřišel. Neřekla bych, že tu nic k řešení není. Vysvětlení moderátora je pro mě dost překvapivé vzhledem k tomu kolik komentářů na audioknihy jsem tu viděla a nikdo je nemazal a nepřesouval.

05.02.2019