katy62 katy62 diskuze

☰ menu

Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Eumenida: Super, moc děkuji, je to ona. Jen s tím rokem vydání jsem se spletla. No, je to už nějaký pátek, co jsem ji četla. Jdu po ni pátrat. Ještě jednou moc děkuji.

06.05.2017


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Děkuji moc, ale tohle to není. Hlavní hrdina Honza vypráví všechny tři příběhy, vždy se stane svědkem vraždy a vlastně pokaždé najde vraha. Ještě jsem si vzpomněla, ta jeho přítelkyně se jmenovala Mirka. Děj se odehrává určitě až po převratu, kniha vyšla v 90. letech.

01.05.2017


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Ahoj, potřebovala bych zjistit název detektivky. Vyšla někdy v 90. letech, český autor. Byly v ní 3 příběhy, ve všech byla stejná hlavní postava - vysokoškolák Honza (jménem si nejsem úplně tak jistá) a jeho přítelkyně s tiziánovými vlasy. První příběh se odehrává na chatě na horách, kde parta studentů slaví. Ráno je jedna z dívek mrtvá, při vyšetřování se zjistí, že se živila prostitucí. Třetí příběh se odehrává v penzionu, který vlastní známá (též bývala prostitutka) Honzovo přítelkyně, známá se jí pokusí zavraždit. Moc děkuji, ráda bych si ji znovu přečetla.

30.04.2017