KájaKoxík KájaKoxík diskuze

☰ menu

Potřebuji poradit....

Osobně pracuji v knihkupectví a občas se stane, že narazím v našem zboží na titul, který zde není zalistovaný a pak jej přidávám.

04.01.2023


Potřebuji poradit....

Pro mě je to z novinek Nadělení od Daniela Krejčíka, krátké povídky ze života, u kterých jsem se smála nahlas :)

24.11.2022


Potřebuji poradit....

díky za radu, zkusím pohledat

30.05.2022


Potřebuji poradit....

Nějak se mi nedaří splnit předešlé čtenářské výzvy. I když jsem knihu přidala zpětně v celkovém počtu a procentech se mi nezobrazuje. Usuzuji z toho, že to tedy zpětně splnit nelze a to mi přijde jako škoda. Přeci jen jsou výzvy zajímavé, tipů na čtení není nikdy dost a ten kdo se přidá na Databázi později se tím dost ochuzuje.
Myslím, že by tedy bylo fajn, kdyby to šlo. Klidně se to může odlišit barevně.
Já jako člověk, který si rád odškrtává bych to uvítala velmi a věřím, že takový je nás víc.

30.05.2022


Nutný souhlas s reklamou

To už snad není ani možný toto.

10.09.2020


Nutný souhlas s reklamou

Nevím jak Vám ostatním, ale mě už se nutný souhlas na PC neukazuje a rozhodně jsem ho neodklikla. Že by to tedy bylo odstraněno?

08.09.2020


Nutný souhlas s reklamou

Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má tento názor. A jsem upřímně zvědavá, jak se k tomu vyjádří a postaví vedení tohoto webu.

28.08.2020


Nutný souhlas s reklamou

Dobrý den,

zobrazuje se mi povinnost přijmout naprosto absurdní souhlas s reklamou a monitorováním od CPEx. Stejný jako na řadě dalších webů. Souhlas není možné nijak omezit ani upravit. Obsahem absolutně neodpovídá zaměření této (ani těch dalších stránek).
Chápu, že z reklamy je největší příjem pro webovky a řada lidí to nečte a jen odklikne. Ale abych dala souhlas s přístupem k datům v mém zařízení to teda nedám, to je vážně moc.

Zvažte tedy, jestli je nutné mít na této stránce zrovna reklamu od této společnosti. Nebo alespoň přidejte možnost odmítnou souhlas.

Děkuji KK

26.08.2020