Jarda3 Jarda3 diskuze

☰ menu

Knihy jedním dechem

Děkuji Lector, napsal jste to výstižně. S pozdravem Jaroslav Hlaváč

07.02.2017


Knihy jedním dechem

Budu Vám věřit takové množství přečtených knih, smekám. Tuhle jsem říkal kolegyni v práci, která čte taky hodně, že kdyby to co přečetla, byla odborná literatura z lékařství, tak je z ní dnes doktorka :-) . Přesto se mi zdá, jako by mi někteří tady nerozuměli. Vysvětlováním bych se jen opakoval.

07.02.2017


Knihy jedním dechem

Milé R.E.M., vylučuje se to pokud jde o čas, a ten je nejcenější. Mám-li denně 3 hodiny volného času, který je nenafouknutelný, volím zlatý střed a cvičím tělo i ducha, věnuju se rodině, nemám kdy číst knihy, které bych potom hodnotil jako špatné, to je vážně vyhozený čas. Takže buď jste dost sečtělé, to však zabere dost času a nemáte kdy zatloukat hřebíky nebo naopak.

06.02.2017


Knihy jedním dechem

Takovej Ransdorf (komunista) nás všechny strčí do kapsy svou sečtělostí a znalostmi cizích jazyků a přesto zemřel jako úplnej ...

05.02.2017


Knihy jedním dechem

Jen abysme nebyli všichni sečtělí a samej doktor a neuměli přitom zatlouct hřebík, což je důležitější než kniha moudrostí.

05.02.2017


Knihy jedním dechem

Jsem rád za tuto diskuzi i za předpokladu, že bych se pletl. Rozhodně je nemožné přinutit lidi dívat se na svět stejnýma očima, už proto, že každý jsme jiný, máme jiné zkušenosti a jak už zde bylo řečeno i času každý máme jinak do statků a hrdel.

01.02.2017


Knihy jedním dechem

Ano, měl jsem pohnutku to napsat pro tu soutěž. Jinak samozřejmě ať každý čte jak uzná za vhodné, vždyť lidi jsou různí, i takoví, co sledují seriály i takoví, jako by sledovali (čtení) seriály. :-)

01.02.2017


Knihy jedním dechem

Zdravím, jsem tu nový a zdá se mi, že nemůže být zdrávo přečíst velké množství knih za rok (20 ks), rok co rok. Dávám přednost kvalitě před kvantitou. Čtu, abych měl o čem přemýšlet, ne abych soutěžil. Jarda

31.01.2017