Grossberg1 Grossberg1 diskuze

☰ menu

Pár nápadů na vylepšení webu

Jen malý nápad, chybí mi funkce upozornění na vydání pokračování knih v konkrétní edici. Například - koupil jsem knihu Naše květena vlhké louky, která je první ve své řadě a funkce upozornění na vyjití dalších dílů by mi velmi pomohla.

23.03.2021


Rok uvedený u knihy

Spíše mi vadí jiná věc - když zadávám novou knihu, ve které není uveden rok vydání, musím si ono datum buď vycucat z prstu, anebo knihu nezadávat. Dříve bylo možné tuto kolonku vynechat, dnes už ta možnost není. Což je škoda.

05.03.2017


Sraz uživatelů databazeknih.cz

Nemohl by být další sraz poněkud blíž? Rád bych se také zúčastnil,ale do Brna to mám přece jenom z ruky.Rád bych se setkal s paulhunterem a s HTO.Konkrétně s HTO mám hodně společného.Což si to takhle rozdat po vzoru našich předků - nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.V Táboře nebo třeba v Benešově je takových krásných hospůdek.
Zdravím všechny

Grossberg1 - Petr

11.10.2013


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

mi-nul-o : ta kniha se jmenuje Zázraky se dějí od Juliane Koepckeové.Byl natočen i stejnojmenný film.

30.09.2013


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Zrovna minulý týden mi jeden uživatel napsal,že má vážný zájem o mnou nabízenou knihu.V inzerátu byly jasně uvedené ceny.Sdělil jsem mu číslo účtu s tím,že knihu posílám hned druhý den po připsání peněz.Již se neozval a to ani,když jsem mu napsal,že by byla slušnost mě informovat abych si dotyčnou knihu strčil někam.Asi před měsícem jsem úspěšně koupil knihu od jiného uživatele.Udělil jsem kladný komentář a poděkoval za obchod.Ani mu nestálo za to,oplatit mi to.Naštěstí mám pevné zásady a podobné jednání mě nedokáže odradit od slušného chování.

30.09.2013


Přeceňovaní autoři

ad kní - tvrdíte,že není Váš šálek čaje někoho pomluvit,někým pohrdnout,na někoho plivnout.
Z Vašich komentářů u debaty Karel vs. Miloš jsem měl trochu jiný pocit.

02.08.2013


Přeceňovaní autoři

ad kní - já jsem od něj četl Audienci,dokonce jsem si koupil stejnojmenné LP s obsazením Václava Havla a Pavla Landovského a věřte mi,že s dalšími díly tohoto autora se seznamovat nehodlám.Není v tom žádná nenávist,pokud ta narážka měla směřovat na mne.
ad Koka - tento autor je přeceňovaný "odbornou kritikou",film propadl u běžných diváků,mezi něž se také počítám.

02.08.2013


Přeceňovaní autoři

Jednoznačně Václav Havel,jeho poslední dílo - Odcházení - propadlo i jako film.

02.08.2013


Pseudonym

Mám podobný problém jako Hwaelos.Nevím jak ostatní,ale já si prostě všechny pseudonymy nepamatuji.U některých ani nevím,že se jedná o pseudonym.Myslím,že by to šlo vyřešit jednoduše - stejně jako v hlavním menu je možno vyhledávat podle skutečných jmen i podle pseudonymů,tak tuto možnost zavést i do knihotéky.Pro zručného programátora by to neměla být obtížná záležitost.Dík za odpověď.

31.07.2013