Gordonlord Gordonlord diskuze

☰ menu

Hudba pre náladu

Jacck : Áno, Conanův soundtrack mám už za ta léta čtení sježděný do zblbnutí. geniální !

02.03.2023


Hudba pre náladu

Eicherik: První desky Mortiise nebo Effor jsou pro to taky dobrý. Ta fantasy atmosféra při poslechu celkově žánru Dungeon Synth vzroste fakt neuvěřitelně :-)

08.02.2023


Hudba pre náladu

Dungeon Synth - ideální hudba jako podkres ke čtení fantasy. Poslouchá to tu někdo? Teď si dávám dost často tohle :

https://youtu.be/Wp9pzKbENQk

05.02.2023


Technické potíže?

V diskuzi to není a upozornění na to, že by to admini smazali, mi nepřišlo. Ani technická podpora netuší, proč tomu tak je.

28.06.2017


Technické potíže?

Stalo se tu taky někomu z Vás, že komentář, co jste přidali k nějaké knize, vám cca po měsíci, nebo po nějaké delší době samovolně zmizel, aniž byste ho sami smazali, aniž by ho někdo přesunul třeba do diskuze, nebo aniž by vám přišlo upozornění o tom, že ho admin maže ? Mě se to stalo u knihy "Bible" a absolutně to nedovedu pochopit. Ani technická podpora neví proč se tak stalo a prý se tak stalo dokonce poprvé...

28.06.2017


Technické potíže?

Jak je možné, že můj komentář ke knize "Bible", který tam byl vystaven asi tak dva měsíce, najednou beze stopy zmizel ?

28.06.2017


Fantasy pro muže

Rád bych se zeptal : Máte někdo tip, na nějakou pravověrnou, klasickou akční fantasy se vším všudy (draci, démoni, trpaslíci, elfové, magické zbraně, artefakty, epická dobrodružství), která pěkně odsýpá, je v ní spousta akce, megasilný hlavní hrdiny, který pozabijí vlastnoručně armády nepřátel, na konci knihy sejme supersilného arcizloducha a zároveň to není Conan ? Baví mě třeba Gotrek a Felix, knihy od R.A. Salvatoreho...ale silnějším kalibrům, co se týče mnou výše popsaného, se nebráním :-)

02.04.2017