divsk divsk diskuze

☰ menu

Hledám přátele

také se rád s někým novým seznámím. Třeba můžeme někam vyrazit nebo podniknout.

14.03.2021


Krásné kouty ČR ?

Ahoj všem,

Jelikož už mi začíná hrabat z toho věcného chození do práce a z práce domů, tak jsem se rozhodl věnovat se turistice a focení. Máte prosím nějaké tipy na krásná přírodní místa (lesy, potoky, jezera, hory,skály,atd... ) ? něco co není tak známe, něco třeba z vašeho okolí ?

Děkuji a přeji hezký zbytek dne :-)

24.02.2021


Knihy zdarma – daruji

Dále nabízím společenské vědy v kostce ,angličtina pro začátečníky krokovou metodou ,společenské vědy pro střední skoky 1. Díl , fyzika v kostce

02.01.2020


Knihy zdarma – daruji

Přeji krásný večer ,

Zbavuji se zbytečných učebnic . Nabízím geometrie bez mučeni a algebra bez mučeni. Pokud mate někdo zájem napište do zprávy , nic za to nechci a poštou neposílam, jen osobní předání v Praze ,Hradci kralove či Pardubice

02.01.2020


Dopisování

Zdravím čtenáře i ostatní co chodí na zdejší forum . Už delší dobu mi nikdo moc ( co by dávalo smysl ) nepíše ,tak se chci zde zeptat jestli by někdo neměl zájem o nějaké dopisování , je jedno v jaké formě a kde .

05.11.2019


Maturita z literatury ???

OK ,dekuji vám

24.08.2019


Maturita z literatury ???

Přeji všem dobrý den ,

Jistě je zde mnoho čtenářů co prošli maturitní zkouškou . Já si dodělávám maturitu dálkově a chtěl bych se zeptat ,jak to je z literaturou . Máme si přečíst minimálně 20 knih ,ale nedokážu si představit co budu o těch knihách vypracovat . Může mi prosím někdo napsat ,jak probíhá zkouška z literatury ? Co se o těch knihách má před komisi říkat ,atd... ??
Diky
Divsk

24.08.2019


Dopisování

Po dlouhé době jsem se podíval na forum a vidím docela zajímavé téma .
Psaní dopisů ? V dnešní době veliká vzácnost :-) Každý má v ruce mobil ,jedu vlakem a vrtim jen hlavou když vidím ,že kamarádi,partneři nebo spolužáci sedící vedle sebe za celou cestu spolu skoro nepromluvi a jen ťukaj na displej a přitom se usmivaji :-( . Ale jinak dobrý nápad ,ruční psaní dopisů :-)

11.05.2019


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

zdravím , "nechci" nějak žalovat ale dnes ráno jsem v bazaru koukal na nějaké zajímavé knihy a narazil jsem na uživatele který ve svém hodnocení nemá ani jeden pozitiv a má 14 negativů a všechna se týkala toho že poslaly peníze a kniha nebyla zaslána . je to uživatel fandavodak12 a stále má na svém profilu vystaveno 17 nabídek . Podle jeho prvního negativu je to jeho už třetí účet .

28.12.2016


Zpoplatněný bazar

Můžete se snažit jak chcete ale podvodníků se bohužel nezbavíte . Poplatek určitě nebude tak vysoký aby podvodníky odradil,těm stačí si založit nový email a mohou pokračovat dál .
Ale když peníze budou a užitečnou věc tak proč ne .

24.08.2016