Centurion.d Online Centurion.d diskuze

☰ menu

Pár nápadů na vylepšení webu

Nevím, zda to tady již nebylo řešeno, ale zajímalo by mě jestli se neplánuje ověřovat účty uživatelů třeba napojením na číslo mobilního telefonu. Jde mi o to, že by se pak s největší pravděpodobností podstatně omezilo zakládání falešných jednorázových účtů, které vznikají, aby některé knihy či spisovatele vychválily či pomluvily. Že si někdo pořídí víc telefonních čísel kvůli takové věci je možné, ale nebude to tak rozšířené a snadné jako si založit účet a narychlo udělit dvacet hodnocení knihám.

Dále by mě zajímalo, zda není možné třeba rok neaktivní účty deaktivovat, jelikož se nejspíš jednalo o ztracené účty nebo jednorázové?

Díky za odpověď.

04.05.2024


Prosím o opravu

Bylo by možné mezi ocenění přidat také Cenu české společnost Agáty Christie a Cenu české společnosti Sherlocka Holmese - obě jsou každoročně udělované za detektivni povídku která spadá pod pravidla daných společnosti

25.09.2023


Pár nápadů na vylepšení webu

Ahoj, jsem uživatelem databáze dlouho dobu, ale poslední dobou si u knih všímám, že některá hodnocení se diametrálně liší. Většinou je to u českých autorů a jejich prvotin. Jsou buď hodnoceny odpadem nebo pěti hvězdičkami.
Po rozkliknutí profilu uživatele je pak zjevné, že profil byl vytvořen účelově jen za účelem toho jednoho komentáře - vesměs se shoduje datum a čas vytvoření a hodnocení, profil je nevyplněn a nebo chybně žena/muž a nikdy již nehodnotí jinou knihu.
Všimli jste si toho?
U komentářů existuje možnost Nahlásit, jenže tam jsou možnosti, které provozovatele přímo neupozorní proč příspěvek hlásíte. Apeluji tímto na provozovatele jestli by nebylo možné přidat možnost ve smyslu "Podezření na účelově vytvořený profil uživatele", aby bylo jasné, co má člověk na mysli a provozovatel mohl ověřit, že profil opravdu existoval jen pro tu chvíli jednoho komentáře.

08.01.2021