cedos cedos diskuze

☰ menu

PODVODNÍ UŽIVATELÉ

pro MartinVSE
mě podvedl pán/paní na bazoši, shoda okolností byla, že jsem o konkrétní knize diskutovala se zde nechvalně proslulou prodejkyní a pak se ozval kdosi přes bazoš, přišla jsem o peníze a nic mi nepřišlo. Mám sice potvrzeno, že propojení se zde prodávající je skutečné avšak chybí mi hmatatelný důkaz. Po té, co jsem zveřejnila e-mail a číslo účtu na www.podvodnici.cz si ten úžasňák zrušil adresu ... no nechť mu těch 250, - Kč slouží .... radši bych je poslala kočičímu útulku :)

26.02.2018


Aplikace a mobilní verze Databáze knih

Možná nejsem zcela "v obraze" a možná existuje něco jako "apka" o čem nevím. Ale moc by se mi hodila v mobilu aplikace, kde bych jednoduše zjistila, jestli mám či nemám knihu v knihotéce. Pravdou je, že někdy koupím knihu v předprodeji, někdy v bazaru a prostě jí čtu až na ní přijde řada. Tím se mi stane, že stojíce v knihkupectví nad knihou za "dobrou" cenu, někdy nevím, jestli jí už mám nebo ne. Občas si také nejsem jistá, jestli mám knihu papírovou nebo ve čtečce ... a tak by se mi líbilo to jednoduše a rychle zjistit v mobilu. Databáze knih je totiž můj jediný, zodpovědný seznam knih, které mám nebo chci mít.

04.02.2018


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dobrý den, já tedy rubriku "podvodní uživatelé" rozhodně čtu, předpokládám, že se i díky tomu mohu vyvarovat "špatných" obchodů. Pravdou je, že uživatelé, kteří jsou zde, ať už z jakýchkoliv důvodů, podrobeni kritice, si obratem založí nový účet a pokračují ve své činnosti vesele dál. Jeden uživatel/ka to má tak "vymakané", že sleduje ostatní servery např. Bazoš, a když zjistí, že nejste ochotni koupit knihu za zde nabídnutou cenu, tak ji za nižší cenu nabídne jinde ... avšak knihu ani peníze už neuvidíte. Je to nefér a neslušné, ale pokud není hmatatelný důkaz, nelze nikoho obvinit ... jen si dávat větší pozor. Bohužel se podvodníci domnívají, že kvůli 200,- kč nepůjdete podat trestní oznámení.

16.10.2017


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dovoluji si ostatní poctivé uživatele informovat, že podvodník s adresou miroslavazitka85@seznam.cz
zrušil/a svoji e-mailovou adresu a pravděpodobně "operuje" z jiné. Č.ú. na které si nechával/a posílat peníze je 3006............. Dalším šetřením se podařilo zjistit, že je pravděpodobně navázán na jednoho z uživatelů DK, jakmile se informace potvrdí a budou dostatečně ověřeny, přidám sem další podrobnosti.

24.09.2017


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

souhlas s Jacck a yetti74 ... a to ještě někteří výše jmenovaní operují nejen na DK, ale i na jiných serverech pod jiným jménem ... tam pošlete peníze a pak NIC ... dobře jsem si naběhla

23.09.2017


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Sice se mi zatím na databázi knih nestalo nic "zlého", ale věřím, že knihomolové nekupují knihy jen zde, ale i na jiných serverech. Proto bych ráda upozornila kupující, že na serveru Bazoš.cz jsem měla inzerát na koupi knihy. Ozval se miroslavazitka85@seznam.cz , věrohodné a slušné jednání mě přesvědčilo, že je vše ok, po odeslání peněz přestal/a komunikovat. Uváděl/a jméno Mirek a bydliště Plzeň, ani jedno z toho pravděpodobně není pravda. Jednalo se "malou" částku a tak se domnívám, že nebudu jediná, a že spoléhá na to, že to nebude nikdo řešit. Samozřejmě může "operovat" i z jiné e-mailové adresy, účet má u české spořitelny č. 3006793113/0800. Ráda bych požádala všechny, kterým se něco podobného stalo, aby mě kontaktovali.

12.06.2017


Proč tu lidé prodávají knihy dráž, než stojí nové?

Jsem tady od roku 2013, méně, než mnozí z vás, ale myslím, že ze stejného důvodu ... rádi čteme, píšeme recenze, doporučujeme si navzájem knihy. Pro mě je databáze knih taková obdoba wikipedie, kde se podívám co čtivého koupit :) přijde mi smutné, že si zrovna z tohoto webu udělali někteří byznys a místo pro vyjadřování názorů, které ve své podstatě nejsou názory, ale poněkud hloupoučkými výkřiky do tmy. Souhlasím s Koka a siena. Všem slušným a laskavým čtenářům přeji hezké a pohodové dny s knihou.

06.05.2017


Proč tu lidé prodávají knihy dráž, než stojí nové?

už jsem ten hnusný e-mail dostala a taky hodnocení :) :)

06.05.2017


Proč tu lidé prodávají knihy dráž, než stojí nové?

Pro blek72 ... mám stejnou zkušenost, v nabídce kniha s přemrštěnou cenou a na dotaz, že bych měla zájem, ale cena se mi zdá vysoká sice pravda nepřišel hnusný e-mail, ale žádný. Když jsem se podívala na profil prodávajícího ... tak tam jen a pouze knihy na prodej, jinak žádné zajímavé aktivity :), zřejmě využívá DK k prodeji předražených knih. No souhlasím s ostatními, že kde není poptávka nemůže být uskutečněn prodej. A o těchto "uživatelích" si mohu myslet co chci.

23.04.2017


Proč tu lidé prodávají knihy dráž, než stojí nové?

Nechci dělat potíže, ale je tu uživatel, který má u všech knih v bazaru "podivně vysoké ceny" a na dotazy, zda se dá kniha koupit a jak je to s cenou nereaguje. Moc nechápu proč.

18.04.2017