BassKiwi BassKiwi diskuze

☰ menu

Spoilery v komentářích

Lenka.Vílka:
Super moc děkuju, vůbec jsem o tom nevěděl. Přiznám se, že jsem spíše pasivní uživatel. Ještě jednou díky, začnu používat :)

26.02.2020


Spoilery v komentářích

Máte pravdu, takhle jsem to nehledal.

To zakrytí komentáře by asi nutně nemusel dělat sám uživatel (i když by klidně mohl mít při psaní komentáře tuto možnost!) Prostě funkcionalita "komentář byl označen jako spoiler - chcete ho zobrazit?" (což by ho samozřejmě jako spoiler někdo musel označit - třeba jiný uživatel - proto to tlačítko "označit komentář jako spoiler"). Jedná se ale o věc programátorskou..
Druhou možností je obyčejné "nahlašování" příspěvků (z různých důvodů - vulgarity, rasismus, spoiler...). To by se ale zobrazovalo moderátorům, kteří by to museli řešit. Což jako přidávání práce moderátorům je jako vždy to poslední co někdo chce. Primárně by si to měl uživatel opravit sám po upozornění, teprve až by tak nečinil, tak by měl výchovný lepanec provést moderátor, že ano.

26.02.2020


Spoilery v komentářích

Zdravím všechny, omlouvám se, pokud ze již podobné téma je, prolétl jsem prvních několik stran a nenarazil jsem na něj.
Spoilery v komentářích od nesoudných uživatelů jsou samozřejmě problém. Nešlo by u komentářů naprogramovat tlačítko "Označit komentář jako spoiler", které by ho teda skrylo a zobrazilo třeba až po odkliknutí "Pozor komentář obsahuje spoiler - přesto zobrazit?" (což chápu, že by ale fungovalo jen pro registrované, resp. přihlášené uživatele) nebo třeba by po označení hodnocení jakou spoiler přišla automaticky uživateli zpráva, že jeho komentář byl označen jako spoiler, ať ho změní. Něco takového. Protože některým uživatelům bych fakt rád poděkoval za zkažení celé knihy.

26.02.2020