Auto999 Auto999 diskuze

☰ menu

Možnost vložit knihy bez ISBN

Určitá pravidla chápu. Ale že zde nesmí být kniha, kterou napsal autor spousty knih, jen kvůli tomu, že nemá ISBN, které není nijak povinné, opravdu nechápu. Chápal bych, když si někdo neznámý jen tak napíše pár stránek a vydává to za knihu. Ale toto je úplně jiný případ.

31.12.2022


Možnost vložit knihy bez ISBN

V dnešním případě jde o knihu od autora který zde má již 7 knih. ISBN tato kniha nemá. Kniha vyšla jak tištěná tak e-kniha. Obě vlastním. Zdroj jsem našel již jen k elektronické knize. Ale těchto knih jsou spousty. Někteří autoři ISBN nevyužívají, sám nevím proč. Ale zároveň si knihu nechají vydat a prodávají si jí samostatně. Tak to bylo i v tomto případě. Odkaz na tuto knihu starou 3 roky již nefunguje. Chceme zde mít databázi knih nebo databázi ISBN? V druhém případě je název této stránky chybný. Přidal jsem sem 160 knih, všechny od oficiálních autorů. Kdybych věděl, že se zde vytváří pouze databáze ISBN, nikdy bych si a tím tu práci nedával.

31.12.2022


Možnost vložit knihy bez ISBN

Spoustu knih v ČR vychází bez ISBN, jak tištěných tak e-knih. Jak tyto knihy vkládat? Některé už mi byli smazány, jen kvůli tomu že nemají ISBN. Tato praxe se autorům knih a ani mě samozřejmě nelíbí.

31.12.2022


Pár nápadů na vylepšení webu

Nešel by export do xls udělat i u vlastních seznamů, případně i u chci si koupit? Dost by to pomohlo a zpřehlednilo.

18.05.2017