Andy0892 Andy0892 diskuze

☰ menu

Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Ahojky,
měla bych menší prosbu - sháním knihu pro sestru. Před pár lety si ji zapůjčila v knihovně, ovšem nezná ani autora, ani název knihy :-( Dost blbý, já vím, pokud by však někoho něco napadlo, aspoň podle obsahu, budu ráda, když se podělíte.

Obsah knihy - jednalo se o tři samostatné příběhy, ačkoliv ta kniha byla laděná pohádkově, byla určená dospělým. Jeden z příběhů byl o zimním království, kde kráska vyléčí zraněného prince a společně musí zlomit kletbu, díky které je království pokryté ledem. Kráska měla vyléčit prince kouzelnými růžemi.

Vím, že toho není mnoho, ale budu ráda za jakoukoliv radu. :-)

21.06.2016


Kolik knih přečtete za měsíc (rok)?

Někdo tu psal, že vypadá jako magor mezi kamarády, když přečte 70 knih ročně... pak se tedy hlásím do klubu. :-D Letos to vypadá na dobrý rok a já už mám za sebou 6 knihu a další mi leží na nočním stolku. :-)

24.01.2015


U které knihy jste se smáli nahlas?

Sama za sebe můžu říct, že Nick Spalding - Lásko kde jsi? Pořídila jsem ji i sestře a ještě teď často vzpomínáme na některé pasáže z knihy.

pak taky souhlasím s: verzidkova opraski s česki historje, tu jsem zase dostala já spíše z recese. Vtipný pohled na naši historji :-D

24.01.2015