4art 4art diskuze

☰ menu

Fantasy pro muže

tester: ja je mam rada...nejlepe cokoli, kde se lidstvo vlastni blbosti temer vyhladi...tyhle "detaily",ktere sou nedomyslene,to bohuzel dost casto zkazi...

24.01.2018


Fantasy pro muže

Ahoj všem:) Tak já to tady taky zkusím, shanim knihu:...vše co si pamatuju může být samozřejmě jinak,ale vím tohle: Nejspíš cizí autor, skupina lidí kdesi na cizí planetě. Někdo je pronásleduje a oni se útěkem před nimi dostanou do tzv.Pekelnice. Tou prochází, aby jim utekli. Na konci utíkají na jakýchci létajících strojích. Ukazuje se, že celý tento areál byl pro děti- puberťáky, cosi jako přechodový rituál, když tím prošli byli dospělí... Aneb vím, od koho sem knihu měla půjčenou, bohužel ho nelze kontaktovat...moc díky, pokud ji najdeme, ušetříte mi pár bezesných nocí:)

29.09.2017


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

trevize: aaa to nebude ono:( tohle tam objevili nahodou...ale diky za tip na cteni:)

29.09.2017


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Ahoj všem:) Tak já to taky zkusím...vše co si pamatuju může být samozřejmě jinak,ale vím tohle: Nejspíš cizí autor, skupina lidí kdesi na cizí planetě. Někdo je pronásleduje a oni se útěkem před nimi dostanou do tzv.Pekelnice. Tou prochází, aby jim utekli. Na konci utíkají na jakýchci létajících strojích. Ukazuje se, že celý tento areál byl pro děti- puberťáky, cosi jako přechodový rituál, když tím prošli byli dospělí... Aneb vím, od koho sem knihu měla půjčenou, bohužel ho nelze kontaktovat...moc díky, pokud ji najdeme, ušetříte mi pár bezesných nocí:)

29.09.2017