Hřbitov na talíři vydání
Jan Šťastný
Unikátní příručka uceleně popisuje používání živočišných surovin v potravinářství, v kosmetice i v oděvním průmyslu a dalších oblastech. Věděli jste, že do jídla se dává rozemletý hmyz jako barvivo, žaludky telat se používají k výrobě sýrů, krev do zákusků a lidské vlasy do pečiva? A jak se využívají zvířecí střeva, placenty a mozky? Tato kniha vám poradí, jak se jim vyhnout.... celý text
Vydání (2)
Hřbitov na talíři
2011, Institut zdravé výživy
Hřbitov na talíři
2009, Institut zdravé výživy
Štítky knihy
vegetariánství ochrana zvířat veganství
Kniha Hřbitov na talíři je v
Přečtených | 21x |
Doporučených | 2x |
Knihotéce | 16x |
Chystám se číst | 41x |
Chci si koupit | 14x |
dalších seznamech | 2x |