Tiburce Oger citáty

francouzská, 1967

Citáty (34)

Ach, jak já jen z hloubi srdce tuto zemi miluji . . . (Sestry Austinovy) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Ach, krásné hodinky! Zdá se mi, že jsou dokonce zlaté! Jen sám bůh ví, jaké historky by nám mohly vyprávět! (Zlaté hodinky) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Angéle, má lásko, dnes v noci opět přinášíme peklo . . . (Neumírej) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Ať tuhle zemi ďas vezme! (Viva Villa) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Bledé tváře hrají s oblibou poker. A víš proč? Protože je to hra plná lží a podvádění. Je potřeba naučit se s nimi hrát správným způsobem . . . ! (Mluvící hora) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Bože můj, právě jsi odprásknul ženskou a malýho kluka jenom kvůli obyčejnejm hodinkám!!! (Znal jsem Divokého Billa) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Brzy budeme bohatí. (Dopis) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Cattle Kate se stala legendou. A její syn po večerech často poslouchal tikot starých hodinek, jako tlukot matčina srdce. . . (Cattle Kate) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Co je pro chlapa v tomhle světě cennějšího než jeho čest? (Znal jsem Divokého Billa) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Člověk nikdy nezabije z čirýho potěšení, aspoň myslím. Zabijeme ze strachu . . . (Znal jsem Divokého Billa) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Dej pozor, ať ti nezvlhne střelný prach. (Střet u Pyramidového jezera) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Geronimo touží po míru, ale pokaždé, když se rozhodne sklonit zbraně, bledé tváře ho podvedou. (Mluvící hora) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Jeden den neochvějně střídá ten druhý, stále dokola . . . Pouze neustálé vrzání náprav narušuje ty neveselé chvíle. . . (Conestoga) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Jestli odtud poslední zloději dobytka utekli, ať si je klidně oběsí někde jinde. (Cattle Kate) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Jsem hrdá na to, že jsem stála v čele naší zlodějské bandy celé ty roky. (Cattle Kate) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Kdybys někdy chodil do školy, uměl bys počítat a věděl bys, že už jsi vypálil šest střel! (Znal jsem Divokého Billa) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Krucinál . . .To jsi ale dopadl, chlapče. Stálo to za to? (Střet u Pyramidového jezera) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Na shledanou v saloonu, . . . nebo v Pekle! (Sestry Austinovy) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Nadejde den, kdy všechny okolní stromy ustoupí farmám, obchodům, zoraným polím . . . (Dvě slova) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Namouvěru, to jsou vážně hodně pěkné hodinky. Hodně staré, Britská výroba! Kus poctivé práce. Mají určitě vysokou cenu! (Holky a doktor) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Neobtěžuje vás ten negr, slečno? (Conestoga) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Nezabil mě ani mě neupálil zaživa. Byl to muž, který drží slovo. (Mluvící hora) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Neztrácej naději a vydrž, než se k tobě vrátím. Vím, že tu prokletou tuberkulózu nakonec porazíš.(Dopis) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Pro někoho mohou mít zlaté hodinky mnohem menší cenu než fotografie ženy. (Neumírej) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Riskovat otevřené střetnutí s Americkou kavalérií asi není příliš rozumné rozhodnutí, generále Villo . . . (Viva Villa) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Smrdíš petrolejem a kořalkou! (Holky a doktor) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Tak jděte, než se rozhodnu přece jen se zmocnit vašich skalpů! (Řeka Neštěstí) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Takové hodinky si musíte zasloužit. (Zlaté hodinky část 2) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Teď držím v ruce tyto zlaté hodinky, musejí stát celé jmění, ale cítím z nich nepříjemný zápach krve. (Mluvící hora) Go West Young Man (limitované vydání 2.)


Tohle bude zaručeně moje dosavadní nejhezčí jizva, ať mě sám grizzly slupne . . ! (Řeka Neštěstí) Go West Young Man (limitované vydání 2.)