Ethan Cross citáty

americká

Citáty (3)

Ackerman: Jakým způsobem uvažuješ o smrti, Jime? Věříš, že nám proběhne před očima celý náš život…, že ho v tom závěrečném okamžiku prožíváme celý znovu? A co tamto s tím světlem na konci tunelu, bereš to? Nebo co duchovní aspekty? Věříš, zdaž zabiju tvou rodinu, odeberou se na nějaké lepší místo? (Pastýř smrti)


Marcus - Strach natáhl své chladné prsty celým jeho tělem, ale on se ze všech sil snažil tenpocit potlačit. Muž jako on by se neměl bát. Měl by být silný. Měl by být ochráncem, nikoliv obětí. Měl být pastýř, nikoliv ovečka. Tohle byl nejhorší druh strachu, hrozba beze jména. Nikdy neměl strach z nebezpečí, které viděl a proti němuž se dalo bojovat. Jediné, co ho děsilo bylo neznámo. Až nadejde jeho čas, chtěl klesnout k zemi uprostřed akce. (Pastýř smrti)


Marcus: Zaryl prsty do suché země a nabral hrst sypké hlíny. Nechal ji proklouznout mezi prsty a dát roznést větrem. V okamžiku,l kdy tuto hrstku hlíny nabral vánek, on sám bezmála cítil křehkost svého vlastního života a veškerého života, jenž na této planetě existoval. Věděl, že takhle to na světě chodí: člověk je držen rukama stvoření, žije v očích Otce času pouze vteřinu, je rozptýlen ve větru a pak je vrácen do země. (Pastýř smrti)


Ethan Cross - knihy

2013  71%Pastýř smrti

Žánry autora

Literatura světová Thrillery

Štítky z knih

sérioví vrazi

Cross je 6x v oblíbených.
Osobní web autora