Claire Contreras citáty

americká

Citáty (12)

Co byste řekli profesorovi, který vám pověděl, ať při psaní nepoužíváte určitá slova, protože nejsou běžně užívaná? Při psaní neexistují žádná pravidla. Jestli jsou pro tebe určitá slova ta pravá, používej je. (Jensen - Papírová srdce)


I ty jsi mi chyběl. Tolik jsi mi chyběl, až jsem měla pocit, že mě to snad jednoho dne zabije. (Mia - Papírová srdce)


Jak poznáte, že máte zlomené srdce? Slábne každým dnem, kdy necítím její dotek. Myslím, že mým plicím chybí vzduch, který mi přinášela, a že za šediny, jež se mi objevily ve vlasech, můžou starosti, které mi působí, když není se mnou. I moje chuť k jídlu potřebuje trochu popostrčit, přesto vynechávám hlavní jídla, protože obědy mě už nelákají, když mi neujídá z talíře. (Jensen - Papírová srdce)


Na životě je zajímavé to, že nikdy nevíte, kdy vám předvede něco, co vás zasáhne tak hluboko, že se nedokážete ubránit vděčnosti za všechno...i to špatné. Kaleidoskop srdcí


Naše duše zůstávají v lidech, které milujeme, v životech, které ovlivníme.


Nikdy jsem na tebe nepřestal myslet. Celé roky nebyla v mé hlavě jediná myšlenka, která se tě netýkala. Jsi ve mně. (Jensen - Papírová srdce)


Potřebujeme si dokázat, že jsme silnější než naše city, a žijeme v naději, že jednoho dne nás k zemi nesrazí jiní, ani my sami sebe.


Pro Miu, která se nikdy nesnažila změnit, jak mluvím, a místo toho se naučila, jak si správně vykládat mé mlčení. (Jensen - Papírová srdce)


Příběhy opravdové lásky nikdy nekončí. (Jensen - Papírová srdce)


Toužíte po něčem? Tak si pro to jděte. Máte v sobě moc být kýmkoli, čím chcete být. Nezáleží na tom, kdo nebo odkud jste. Máte tu moc. Tak jděte! Buďte!


Už jste se někdy zamysleli nad tím, s kolika lidmi sdílíme svět? (Jensen - Papírová srdce)


Zamilovanost je jako by vám někdo svíral srdce, ale nechcete, aby ho pustil, protože by to pak bolelo ještě víc. (Papírová srdce)