Berenika Kohoutová citáty

česká, 1991

Citáty (10)

... A slyšelas takovej ten, jak P. hodinu nakupoval na domácí hovězí vývar, kterej pak 4 hodiny vařil a Berůša ho pak měla ve dřezu scedit do hrnce, jenže ho omylem scedila rovnou do výlevky... ?


Asi ještě nejsem stará, protože už týden jím každej den čínský nudle a považuju to za nej jídlo.


Byla jsem strašně dobročinná a prodávala svoje supermódní boty na bazaru Emmy Smetana! Všichni si je prohlíželi, ale nikdo si je nekoupil.


Dneska budu spíš nadávat. I když si samozřejmě přeju světovej mír! A Ewana McGregora v mý posteli.


Já se tam tak prolínám tim placem s myšlenkou toho, že JÉÉ, TO JE STRAŠNĚ VELKEJ OMYL, TO JSEM PROSTĚ JENOM BYLA VTIPNÁ NA CASTINGU A TADY SI TAK JENOM CHODIM A UŽÍVÁM SI LEGRANDU! SAMOZŘEJMĚ, ŽE VIM O TOM, ŽE PAK PŘIJDE GEISLEROVÁ NEBO VILHELMOVÁ NEBO MOŽNÁ TROJAN, CO MĚ NAHRADÍ, ALE MŮŽU VÁM TADY ASPOŇ PAK NOSIT KAFE?


Jak je možný, že jsou první lásky jiný než ty další?


Jo, prosim tě! Až spolu zase příště pojedem na chalupu, vzpomeň si, že si NEMÁME KUPOVAT ČASÁK MOJE PSYCHOLOGIE!!! Máme pak z toho trauma. Je tam zase 50 stránek o rakovině prsu.


Láska je votravná. Bolí, když je na začátku a bolí, když končí. A to mezi tim, to je taková náplň v koblize. Problém náplně tkví v tom, že občas vyteče strašně moc a celou Tě upatlá a občas se ti jí zas nedostává, když na ni máš chuť.


Nastoupila jsem zpátky do Ulice a můžu Ti říct, že jsem čuměla, jak mě to bavilo.


Ta moje knížka se teď hrozně zaobírá OSN a neni to moc zábavný... půjčíš mi pak Harukiho?


Berenika Kohoutová - knihy

2016  48%Sedmilhářky

Žánry autora

Fejetony, eseje Humor Literatura česká

Štítky z knih

Kohoutová je 0x v oblíbených.