Radek Wagner

česká

Nové komentáře u autorových knih

Calvados po lopatě - Návod na výrobu jablečného destilátu Calvados po lopatě - Návod na výrobu jablečného destilátu

Tím nejzajímavěším jsou v knize zřejmě ilustrace. Autor zřejmě nepochopil, co je to calvados. A v části knihy o jeho výrobě popisuje výrobu ochuceného jablečného destilátu. Až na konci je na jedné či dvou stránkách zmíněno, jak vypadá výroba calvadosu skutečně v zemi jeho původu, tedy ve Franci. I to je pojato však velmi povrchně, stejně jako zbytek knihy. Vyjímkou nejsou protichůdné informace a dokonce narazíte na stejné jinak formulované tvrzení ve dvou za sebou následujících větách. Evidentně ani s redakcí si nikdo hlavu příliš nelámal. Tato kniha Vám příliš informací, mající hlavu a patu, o calvadosu nepřinese.... celý text
davusire