Každý den může být ten poslední !

recenze

Zlomky nekonečna (2022) 5 z 5 / adamantreaders
Zlomky nekonečna

Adéla Rosípalová

Román ,young adult, lgbt
336 stran
Rok vydání: 2022
Nakladatelství: Fragment
Měkká vazba

CZ:

#KRYŠTOFOVA RECENZE :

Kniha: 5 hvězd
Obálka: 4 hvězdy

-Od prvního okamžiku, kdy jsem se dozvěděl o téhle knize, že má vycházet ,tak jsem věděl, že si knihu, jako vlastně každou tady, musím pořídit. Jakmile mi kniha dorazila, tak jsem se do ní pustil a jsem rád, že od samého začátku jsem se opravdu silně začetl.
-Kniha vypráví o Mattovi, který se potýká s klasickými středoškolskými problémy. Snaží se dokončit střední školu, a následně vybrat tu nejlepší vysokou školu. Když v tom se mu v životě objevuje Erik. Nový spolužák, který nastupuje do stejné školy. Když se naši dva hlavní hrdinové postupně začnou zbližovat, vzniká z toho něco víc než se na první pohled může zdát.
- Matt a Erik jsou oficiálně spolu! Ale pravdou je, že tímhle ta kniha opravdu nekončí, nejedná se totiž o klasický romantický příběh jako z pohádky.
-Erik náhlě zjišťuje, že je vážně nemocný. Když zjišťují s čím se Erik musí potýkat zjistí, že se jedná o zvláštní nemoc jménem Melidie. U většiny případu to znamená, že máte maximálně měsíc života a cesty není zpět. Vztah mezi Mattem a Erikem naopak sílý. A vy do poslední okamžiku doufáte, že se něco stane, najde se lék nebo, že došlo k nějaké chybě pří výsledcích. Jak ale kniha skončí se dozvíte jedině tak, když si tuto knihu také přečtete! A věřte, že to stojí opravdu za to!
-Kniha přináší opravdu zajímavé otázky, které si během čtení budete pokládat: Milujeme jinak, když každý den může být poslední? Kdy si člověk doopravdy připustí, že se blíží konec?
-Knihu bych doporučil těm komu nevadí opravdu dojemné příběhy, a nevadí jim když si u knihy sem tam lehce pobrečí. Přináší velice vypracovanou romantickou linku ,která opravdu skvěle sedí. Je vidět, že autorka si během psaní dala na tomto příběhu velmi záležet.
-Dovolím si také říct, že se jedná o jednu z mých nejoblíbenějších knih a to za rok 2022. A do knihy se určitě plánuji pustit znova a ještě jednou si ji celou přečíst a nebo dokonce snad vyjde kniha ve filmové verzi, kdo ví!

Kryštof


Zlomky nekonečna Zlomky nekonečna Adéla Rosípalová

Milujeme jinak, když každý den může být poslední? Matt řeší podobné problémy jako většina jeho vrstevníků. Chce úspěšně dokončit střední školu, najít ideální vysokou, vycházet s rodiči a nalézt svoje místo ve světě. Když do jeho ž... více


Komentáře (0)

Přidat komentář