Zuzka_m Zuzka_m komentáře u knih

☰ menu

Čtvrtý rozměr lásky Čtvrtý rozměr lásky Meg Cabot

Tak a poslední díl je za mnou. Musím říct, že jsem ho dlouho odkládala, protože se mi ještě nechtělo loučit se Suze a Jessem. A nakonec jsem to přečetla za jeden večer a... no prostě to bylo skvělý. Ani to nemohlo dopadnout jinak, když to napsala tak dobrá spisovatelka jako je M.Cabot. Sice konec byl už od začátku předvídatelný (nechci spoilerovat :DD), ale stejně jsem byla po citové stránce úplně mimo. Já se těch slaďáren snad nikdy nenabažím, ani když mi bude třicet. :DD Z Jesseho by byla každá holka vedle. Pro mě je to jedna z nejoblíbenějších sérií vůbec a nemohla jsem jinak, než dát 4 hvězdičky. :)

06.03.2016 4 z 5


Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Suzanne Collins

Naprosto skvělá série, která si zaslouží pět hvězdiček. Je to originální a hlavně napínavé, chytlavé a docela kruté. Třetí díl byl slabší, konec se mi moc nelíbil, bylo to takové uspěchané, ale nijak mi to nezhoršilo názor na celou sérii. ;)

19.11.2013 5 z 5


Nadpozemská Nadpozemská Cynthia Hand

Fascinující příběh, přelouskala jsem knihu za jeden den. SPOILER - Trošku jsem doufala, že bude s Christianem, ale tak co, dopadlo to i tak dobře. :) Určitě se vrhnu na další díl.

31.10.2013 5 z 5


Tygrovo prokletí Tygrovo prokletí Colleen Houck

Tahle knížka patří k mým oblíbeným.. :) Hodně mě bavila, ale pár chyb bych tam našla. Třeba Ren - v první půlce knihy se choval tak a v druhé bych zase nečekala, že se bude tak Kelsey vnucovat. To prostě nebyl on. A Kišan? Tomu bych dala doživotní zákaz flirtování :DD

28.09.2013 4 z 5


Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

Tahle knížka mě dostala (no, ty předchozí díly také).. Série Láska nezná čas patří k mým nejoblíbenějším, nemám k tomu ani co vytknout... Zelená jako smaragd si zaslouží určitě pět hvězdiček :))

23.08.2013 5 z 5


Banka těl - Mladší Banka těl - Mladší Lissa Price

Skvělá knížka, vůbec jsem se u ní nenudila. :)) Akorát ten konec mě zaskočil, nic takového jsem nečekala. Potom mi trošku vadilo, že postavy v knížce nejsou pořádně vzhledově popsané. Ale jinak se těším na další díl. ;)

31.07.2013 4 z 5


Jednou provždy Jednou provždy Kiersten White

Knížka mě mile překvapila, ani jednou jsem se u četby nenudila. Bylo to hodně napínavé a Evie jsem si nakonec oblíbila, protože předtím mi přišla opravdu trošku hloupá. Ale tento díl mě dostal a já jsem tu četbu úplně hltala a na konci jsem byla smutná, že tato fajn série skončila. PÍP, budu brečet. :( :D

03.07.2013 5 z 5


Modrá jako safír Modrá jako safír Kerstin Gier

Skvělá knížka! :)) Možná lepší než 1. díl. :D

07.04.2013 5 z 5


Označená Označená Kristin Cast

Tahle knížka je prostě skvělá - bavila mě od začátku až do konce. :))

01.04.2013 5 z 5


Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Úžasná kniha! Celou sérii jsem četla jedním dechem, takže dávám všech pět hvězdiček. :-)

13.03.2013 5 z 5


Drakie Drakie Sophie Jordan

Skvělá kniha s originálním příběhem. Mám ráda věci točící se kolem draků, takže do téhle knihy jsem byla opravdu začtená. :))

13.03.2013 4 z 5