Sugar289 Sugar289 komentáře u knih

☰ menu

Příručka skečnoutingu (Ilustrovaný průvodce tvorbou vizuálních poznámek) Příručka skečnoutingu (Ilustrovaný průvodce tvorbou vizuálních poznámek) Mike Rohde

Skvělá kniha, mám tedy elektronickou variantu na mém jablečném zařízení. Metodu sketchnoutingu jsem využíval v menší míře již dříve a moc mě baví. Tato příručka mi ukázala další možnosti využití technik kreslení. Sketchnouty využívám při poznámkách na workshopech, seminářích a poznámkách z naučných knih. Je to super metoda, která rozvíjí kreativitu a zlepšuje paměť.

17.09.2015 5 z 5


Konec prokrastinace Konec prokrastinace Petr Ludwig

Chcete zažít změnu kupte si tuto knihu ... já po přečtení knihy jsem začal žít aktivnější a plnohodnotnější život. Mám naplánovány věci, které budu plnit během cesty svým životem. Tato kniha mi pomohla Ing zaměstnaní a já se snažím její učení přenášet na ostatní :)

06.06.2014 5 z 5


Jak se zbavit starostí a začít žít Jak se zbavit starostí a začít žít Dale Carnegie

Velice zajímavá publikace o tom jak analyzovat problémy a nebrat ho jako PROBLÉM, ale jako VÝZVU na změnu. Samo sebou je tu i popsána cesta k předcházení stresu a jeho filtrování.

10.07.2011 5 z 5


Jak získávat přátele a působit na lidi Jak získávat přátele a působit na lidi Dale Carnegie

Tuto knihu by si měl přečíst, každý kdo je v každodením styku s lidmi. DOPORUČUJI!!!

10.07.2011 5 z 5


Sophiina volba Sophiina volba William Styron

Věřím, že tento příběh může být krásný, ale odradil mě zdlouhavý až nudný úvod knihy. Třeba se k ni někdy vrátím.

10.07.2011


Lolita Lolita Vladimir Nabokov

Tato kniha je fascinujícím dílem skvělého spisovatele. Dílo je výjimečné už jen z pohledu toho, že se postavil společnosti a dokázal vytvořit tak něco úžasného. Je to prolnutí psychologického profilu nemocného muže se strhujícím dějem. Autor zde popisuje touhu a krásu velice zvláštním způsobem, který dokázal pobouřit nejednoho čtenáře, které si pomocí hlavní postavy přetáhne na svou stranu a získá jejich pochopení.

28.06.2011 5 z 5