nikol1324 nikol1324 komentáře u knih

☰ menu

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Jsem sice na začátku,ale myslím, že jsem pochopila smysl téhle série. Myslím, že Tamlin není to ,,zvíře, které má Freyre zachránit

13.04.2017 5 z 5


Smečka Smečka Andrea R. Cremer

hh......upřímně....první a druhý díl byly fajn, ale pak se to všechno zesere a vy si budete přát, aby jste tuhle knihu nikdy nečetli.....:). A pro ty co milují vlkodla, bych doporučovala sérii ,,Alfa a Omega,,. Je to daleko zajímavější a navíc jsou tam ukázaná silná pouta mezi družkou a druhem...:333

26.11.2016


Štvanice Štvanice Patricia Briggs

Ach....tak tohle byla pecka!! Popravdě jsemse trochu bála začít číst tuhle sérii, protože jsem před tím četla Mercy. Bála jsem se hlavně toho, že když už mám oblíbenou Mercy, tak se tolik nevžiju do příběhu úplně jiných postav. Ale to jsem se pořádně zpletla!!!!!! Hned mě tento příběh zaujal a nemohla jsem se od něj odtrhnout!!!! :o :D
Navíc se tam objevilo něco úplně nového!!! Je tam totiž ukázaná síla pouta!!!! Nádhera!!!
Nejen, že v téhle knize je ukázána, jak dominantnost některých vlků, ale i nádherné ochranitelské pudy Charleseproti Anně (LUV IT)!!! Rozhodně si to přečti!!!!!!! :P

PS: Někdy jsem měla sklony k tomu chtít, aby se Anně něco stalo....né kvúli tamu, že bych jí neměla ráda (úplně jí zbožňuju!), ale hlavně jsem toužila po tom, aby se ukázaly ty ochranitelské pudy a obrovské pouto mezi Alfou a Omegou! :3333 Luv ya Charles!!!

26.11.2016 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Takže musím říct, že jako vždy mě sarah překvapila!!! Bylo to mega božíííí!!! Knihu jsem si přečetla hned v ten den co jsem jí koupila! A hroooozně doporučuji! :333

23.08.2016 5 z 5


Lacrimosa: Rekviem pro Saschu Lacrimosa: Rekviem pro Saschu Alice Scarling

Teď jsem jí začala číst a musím říct, že mě doopravdy zaujala! Hl.postava je přesně taková jakou bych jí chtěla mít.:)

09.08.2016


Doupě Doupě Lisa Jane Smith

čekala jsem víc

14.06.2016


Láska mezi písmenky Láska mezi písmenky Jodi Picoult

Je to supr příběh až na to, že má jednu MEGA OBROVSKOU CHYBU!!! Je to totiž původně druhý díl série....naši čeští nakladatelé jaksi asi nezaznamenali, že před touhle knihou je ještě jedna a tak přeložili jen druhý díl. No asi tomoc nevadí, ale stejně....to nikomu nepřišlo divný, že tam neni na začátku aspoň jejich první setkání???!! Je mi to celkem líto....bylo by fajn přečíst si i začátek :)

30.05.2016


Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Tohle byla bomba!!!!! :DD I když mě jeden pohled v knížcemoc nezaujal,stejně to bylo bombastický a konečně se rozjel celý děj!!! A k tomu další postavy ve ,,hře,,.! Vážně super!!!! + ta kniha je přes 500 stran tlustá a to na ní miluju :D.

27.04.2016 5 z 5


Dokážete udržet tajemství? Dokážete udržet tajemství? Sophie Kinsella (p)

Tak jo řeknu to na rovinu.....tahle kniha byla ÚŽASNÁ!!! Nejen že mě nadchla pro svůj příběh, ale přiznejme si....ty trapné situace byly naprosto boží! Rozhodně si to přečtěte a neváhejte :D

24.03.2016 5 z 5


Pád andělů Pád andělů Susan Ee

Je to fakt supr příběh. Vůbec bych si nemyslela, že mě bude bavit, ale stalo se :D Překvapilo mě, že tam byly i hrůzu nahánějcí části, u kterých jsem si to představovala možná až moc živě. Ale to na tom bylo super!!! Myslela jsem, že mi bude vadit, že tam není skoro žádná romantika, ale nakonec to nebyl vůbec problém :P. Je to vážně zážitek !!!! a proto neváhejte a čtěte!!!

24.03.2016 5 z 5


Škola dobra a zla Škola dobra a zla Soman Chainani

Nejdřív jsem si myslela, že to bude děsně dětský, ale po přečtení jsem se zmohla jen na ,,WOW!!"
Jedna z nejlepších knížek. Doporučuji :)

27.02.2016 5 z 5


Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Och bohové!!! Tahle kniha byla jednou z nejbizardnějších knih co jsem kdy četla!!!! Nejenže oproti prvnímu dílu je tam mnohem více emocí, ale také se tam dovíte, že první díl byl jen předehra a že se v celém příběhu vlastně jedná úplně o něco jiného než si můžete myslet! Kniha byla hrozně moc čtivá a nejlepší byl ten konec, který podle mě absolutně nikdo nečekal!!!!!!!!!

Rozhodně doporučuji si knihu koupit a ne jen půjčit z knihovny, protože si jí zaručeně budete chtít přečíst ZNOVU!!!

24.02.2016 5 z 5


Přiznání Přiznání Anna Todd

Tento příběh je naprosto úžasný. Vým, že hodně lidí si může myslet, že je to klišé, ale když si to čtete tak se dozvítě, že nemají vůbec pravdu :). Je sice fakt, že Tess se s Hardinem hodně hádají atd.....a proto mě překvapilo, že mě to ani trochu nepřestalo bavit :D je to vážně supr a nejlepší je, že je tam konečně i pohled Hardina :)

07.02.2016 5 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

Osobně si myslím, že se tato kniha ani zdaleka nepodobá odstínům.!!! Je to sice klasický románek, ale má v sobě kouzlo. Hned mě na knize zaujalo i počet stran a na konci knihy je ten nejúžasnější zvrat, který snad nikdo nečekal. Je to úžasná kniha :)
PRO TY CO VÁHAJÍ JESTLI SI JÍ MAJÍ KOUPIT, NEBO PŘEČÍST. JE ODPOVĚĎ ANO!!!!!!

25.12.2015 5 z 5


Krev polobohů Krev polobohů Rick Riordan

Bože můj já se tak strašně těším na další knihu, kde bude vystupovat Percy.!!!! :) Jinak tato kniha byla totálně úžasná a četla se jedním dechem.

25.12.2015 5 z 5


Lovec Lovec Lisa Jane Smith

Je to božský :-) miluju ten nápad s nočními můrami a tajemstvím :-D

10.12.2015 5 z 5


Rubínový kruh Rubínový kruh Richelle Mead

Naštěstí spisovatelka řekla že se světem Morojů ještě jen tak neskončí ,takže se za rok dva se můžeme dočkat další knihy :)

26.11.2015 5 z 5


Zlatá lilie Zlatá lilie Richelle Mead

celá série je krásná

08.11.2015 5 z 5


Pán hrůzovlády Pán hrůzovlády Rachel Caine (p)

skvělá

08.11.2015


Slavnost bláznů Slavnost bláznů Rachel Caine (p)

úžasná

08.11.2015