Matysek79 Matysek79 komentáře u knih

☰ menu

Vejce a já Vejce a já Betty MacDonald

Ze začátku jsem se velmi bavila, pak nadšení opadalo, zdálo se mi, že se stylově "vtipné" situace opakují a nakonec jsem ani knihu nedocetla. Kamarádka je z ní nadšená- právě zakládá moštárnu a má podobné těžkosti...

20.08.2018 1 z 5


Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Po druhé bych určitě nečetla, knihu dál svým blízkým nedoporučuji, aby si nezkazili dojem z Než jsem Tě poznala..

20.08.2018 2 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Četla se příjemně.

20.08.2018 3 z 5


Ranhojič Ranhojič Noah Gordon

Krásné, chtěla jsem si půjčit Šamana, knihovnice mi doporučila začít Ranhojičem. A jsem moc ráda, že jsem knihu přečetla

20.08.2018 5 z 5


Človíček Tom Človíček Tom Barbara Constantine

Opravdu krásna knížka, nejde odložit. Hezký příběh, čtivý jazyk, doporučuji.

21.01.2016


Cesta - Paměti české aristokratky Cesta - Paměti české aristokratky Cecilia Sternberg

Nezbývá mi než souhlasit s komentáři již napsaný mi. Kniha se četla téměř sama, ocenuji nadhled a lehkost psaní. Knížka nejen pouči o historii, me překvapila jiným způsobem myšlení, než na jake jsem zvykla . Jednání a způsob života aristokracie je prostě jiný, způsob ziti, utrácení penez, přístupu k milenkam a milencům, práci. .. stoji rozhodne za přečtení. Moc se mi libi, jak se nakonec ukáže, kdo je jak prakticky a dokáže zaopatrit rodinu. Paní hraběnko, máte me sympatie. Rozhodne pojedeme navstivit Častolovice .

20.01.2016


Vyhnání Gerty Schnirch Vyhnání Gerty Schnirch Kateřina Tučková

Silný příběh a hodně emotivní. Člověk kouká, co se dělo. Ale je fakt, že na me dost tezke a musela jsem nektere pasáže hodně rozdychavat.napr.maminku , co sve mrtve Dítě nechtěla odložit.

05.01.2016


Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Knížka me uchvátila. Četla jsem před rokem a ještě ted me mrazí při vzpomínce na ni. Skvěle téma, uzasne napsane. Za me snad nejlepsi kniha, co jsem cetla. Zároveň me dostal film Domácí pece, tam se o zitkovske bohyni taky mluvilo a natáčelo na Zitkove.

05.01.2016


Robin Robin Zdena Frýbová

Ja byla zklamana. Další díky cist nehodlám. Mela jsem pocit, že knížka je psána pro mladší čtenáře. Misty jsem se do knížky nutila a to jsem psa, utekare, mela. Přišlo mi, že se to pořád opakuje.

05.01.2016


Proutkařka Proutkařka Bradford Morrow

Souhlasím s komentáři, knížka me moc nenadchla. Jestli je to tim, že spisovatel se snaží vyprávět/myslet jako zena, nevím. Já knížce neuverila.

05.01.2016


Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Knížka je ctiva, upřímne se tesim na další díl, hlavni hrdina je mi sympatický , dlouho jsem váhala, zda jde o vraždu, Já byla napjata. A ocenuju nekrvelacnost narozdil od severských autorů. Mam jich už plne zuby.

05.01.2016 1 z 5


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Za me prijemne čtení. Myslím , že téma je citlive pojato a moc se mi libi "morbidní " vypravěč. Zasmála jsem se a pobrečela. Byla jsem spokojena.

05.01.2016