LucyT LucyT komentáře u knih

☰ menu

Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Ohh, prosím, tak tohle bylo úžasné! Sarah mám velice ráda jako autorku fantasy knih. Bála jsem se ji začít číst z důvodu její tloušťky, ale to bych nebyla já, kdybych se nespletla. Přečetla jsem ji za nějaké 4 dny a byla jsem z ní paf další týden. Nemohu se dočkat na další díl, ačkoliv se bojím, jestli se mi bude vejít do knihovny, pokud bude tlustá jako je právě Půlměsíční město :D .

19.12.2021 5 z 5


Světlo a stíny Světlo a stíny Leigh Bardugo

Griša, série, které jsem se vyhýbala všemožnými způsoby, ale zbytečně! Po přečtení Šesti vran se mi jejich svět tak zalíbil, že jsem se chtěla dozvědět víc, bohužel na mě přicházelo ze všech stran právě negativní recenze, což doteď nechápu proč.
Série jako taková se mi neskutečně líbila. Temnyj mi navždy zůstane v srdíčku společně s Nikolajem. Perfektně napsané postavy!
První díl byl za mě nejslabší, ale naopak ostatní dva se mi líbily daleko víc a sérii jsem zhltla za necelý týden.
DOPORUČUJI!!

19.12.2021 4 z 5


Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Po celém bookstagramu se objevovala právě tato kniha. Moc jsem nevěřila, že by mohla být tak skvělá, jak se o ní psalo a hlavně jsem se bála, že to bude až moc podobné Dvorům od Sarah J. Mass a ono ejhle bylo. A vadilo mi to? VŮBEC! Knihu jsem hltala stránku po stránce, nešlo doslova zastavit. Spisovatelka to napsala tak čtivě, že mi nevadilo téma víl, které bylo na stejné vlně jako právě zmiňované Dvory a také podobné Selekci od Cass.

Máme zde hlavní postavu Brie, která byla hrozná, příšerná a měla jsem chuť ji zašlapat do země, hlavně aby už nemluvila :D . Podobně jsem nesnášela postavu Americy v Selekci. Nakonec se z ní stala ale snesitelnější postava a trochu(vážně jen trochu) jsem si ji oblíbila.
Finn a Sebastian, tak tohle zde nemohu vypisovat, protože už by to byl brán jako spoiler, ale snad každý si v knize hledá postavu muže, který je mu sympatický a s tím já tu měla malý problém. Chvíli to byl Seb a chvíli Finn. Ale myslím, že ten kdo to četl, tak na konci knihy jsem už měla jasno, kdo zvítězil v mé hlavě jako ten lepší :).

Knihu ale všemi deseti doporučuji!

19.12.2021 5 z 5


V kleci V kleci Ellison Cooper

První moje kniha o agentce Sayer a rozhodne ne poslední. Kniha se mi četla opravdu dobre, byla jsem do konce napjatá! Rozhodne nejsem zklamaná a kniha se řadí mezi mé favority v tomto roce!

11.11.2021 4 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Tohle byla tak úžasná kniha, plna emocí, zvratů. Knihu jsem zvládla zhltnout za pouhý jeden den. Téma týrání je pro mě dost těžké číst, ale autorka to popsala dokonale, až člověk nechtěl pokračovat ve čtení. Za mě je postava Lily rozhodně statecna!

11.11.2021 5 z 5


Emma Emma Jane Austen

Moje úplně první kniha od Jane Austenové a nezklamala! Prvních 100 stran jsem musela přelouskat, neboť to nebyl můj šálek čaje, ale poté jsem se do toho tak moc zažrala, že jsem nemohla přestat a knihu za tři dny dočetla. Emma mi zprvu přišla jako nesympatická osoba, ale postupem času se měnila k lepšímu. A ten konec jsem popravdě vůbec nečekala, ale mile mě překvapil. Za mě rozhodně doporučuji!

04.04.2021 4 z 5


Říkejte mi Tini Říkejte mi Tini Martina Stoessel

Když jsem si tuhle knihu kupovala, tak jsem měla trošku strach, že nebude tak skvělá, protože jsem nikdy nečetla Autobiografickou knihu.
Tini naprosto zbožňuji a zde je vše, co by jste o ni měli vědět.
Doporučuji! :)

08.05.2017 5 z 5


Mrazivý oheň Mrazivý oheň Amanda Hocking

Tuto knížku jsem si koupila především díky obálce. Hned na poprvé jsem si ji zamilovala, bohužel po přečtení pár stránek se mi ke knize chuť vytratila. Samozřejmě jsem ten člověk, co knihu dočte, i když je nudná. Jsem ráda, že jsem si ji dočetla, protože i přes nějaké pochybnosti byla úžasná, takže za mě 5 hvězdiček! :)

08.05.2017 5 z 5


Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Jak jsem mohla přečíst tuhle knihu za 1 den?! Podle anotace jsem si říkala, že to bude podobné jako Divergence nebo prostě nějaký svět plný bytostí a zabijení. Ale ono ne.
Je pravda, že je to docela klasika. Láska, zvrat, boje, hrdinové atd..
Ale je to YA :)

15.07.2016 5 z 5


Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Rozhodně skvělá kniha! Stojí za zmínku i skvěle vypadající obálka :)
Mare je nejlepší hrdinka všech dob! :) Je snad i lepší než Calaena(Skleněný trůn)
Cal je zjevně dobrý kluk, ale ze začátku jsem ho neměla moc v lásce :)
Jeho bratr Maven je super kluk, ale co se stane je jedna z důležitých momentů v knize :)
Takže ano, knihu si musí každý přečíst! :)

15.07.2016 5 z 5


Nocte Nocte Courtney Cole

Anotace strašně divná. Nikdy bych si jí nekoupila podle anotace :) Toto je první kniha, která mě zaujala svým obalem :) A taky na ní byla sleva, ale to je jiná kapitola :D
Calla je strašne zajímavá holka, i když se někdy chovala jak nějaká duševně nemocná holka.
Dare, můj bože. Aa.. jestli je tak pěkný kluk, kterého jsem si představovala a někde ve světe existuje, je můj :3 Finn je jedna kapitola sama pro sebe. Kdo to četl tak víte co se stalo :)
Rozhodně jí můžu doporučit všem :)
Jsem zvědavá na další díl :)

15.07.2016 5 z 5


Šepotání Šepotání A.G. Howard (p)

Když jsem si přečetla anotaci, tak mě ta kniha vůbec nezaujala, ale po přečtení pár kapitol, jsem zjistila, že je úplně fantastická! :) Allisa je skvělá holka, která je vlastně poblázněná z těch zvuků :D
Morfeus je nejlepší! :3 Proto Team Morfeus.. Zacha mám taky ráda, ale až na konci, kdy zase nenávidím Morfeuse :D
Momentálně čtu Divotání, které je zatím podle mě popletené :)

15.07.2016 5 z 5