Lucynell Lucynell komentáře u knih

☰ menu

Osamělé srdce Osamělé srdce Mona Kasten

Začátek nové série od Mony Kasten, všechny její knihy se mi zatím líbily a tato není výjimkou.
Je to příběh, který chytí za srdce, plný emocí od začátku do konce, pomalá romantická linka dodává příběhu na jeho kouzlu.
Setkáváme se zde s postavou Adama a Rosie, z nichž každý má nějaké své vnitřní strašáky.
Po dočtení má člověk chuť hned na další díl, na který si je ovšem potřeba počkat.

07.05.2023 5 z 5


Dokonalá hra Dokonalá hra Vi Keeland

Knihu jsem četla v rámci společného čtení a velmi mě bavila. Vi s Penelope mě opět nezklamaly a kniha se mi moc líbila. Příběh Leviho a Presley byl krásný.

20.04.2023 5 z 5


Bennett Mafia: Zakázaná láska Bennett Mafia: Zakázaná láska Tijan (p)

Úžasný příběh plný akce, nabitý emocemi od začátku do konce. Kniha mě ihned chytila a zhltla jsem ji pomalu na jeden nádech. Moc se mi líbí postava Kai, ve kterém se mísí zlo s dobrem.

20.04.2023 5 z 5


Její keřík Její keřík Penelope Bloom

Opět skvělá oddychovka, stejně jako u předchozích příběhu se kniha dobře četla a člověk se u ní občas zasmál.

01.04.2023 4 z 5


Hamlet Hamlet William Shakespeare

Po knize jsem sáhla pouze z důvodu maturitní četby. Je to klasický příběh, který zná skoro každý a rozhodně je, co číst. Jediný co, tak občas pro mě bylo těžké prelouskat ten starší jazyk.

19.03.2023 3 z 5


Profesor Sympaťák Profesor Sympaťák Leisa Rayven

Krásný příběh o osudové lásce, která dokáže překonat cokoli. Dlouho vzdálení dávní přátelé, jež k sobě opět najdou cestu. Zkrátka krásný oddechový příběh plný citů.

14.03.2023 5 z 5


Černobílý svět Černobílý svět Kathryn Stockett

Knihu jsem četla jen díky seminární práci do Multikulturní výchovy, ale musím říct, že rozhodně nelituji. Příběh z Jacksonu v Mississippi mě chytil. Je to velmi čtivé a podává nám to obraz o době rasismu a diskriminace na americkém Jihu.

11.03.2023 5 z 5


Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Ačkoli jsem po této romantické klasice sáhla hlavně z důvodu maturity, mile mě překvapila, že jsem si ji nakonec i sama do knihovny pořídila. Příběh Elisabeth a pana Darcyho je zkrátka úžasný a vždyť vás vtáhne do staré Anglie.

08.02.2023 4 z 5


Polib mě znovu Polib mě znovu Stella Tack

I druhý díl si mě již od začátku získal, Silver jakožto jedna z mála ženských bodyguardů a princ Prescott měli krásně propracovanou linku a příběh mě zcela pohltil. Skvělé bylo i zapojení postav z prvního dílu a zpracované intriky na královském dvoře.

08.02.2023 5 z 5


Polib mě Polib mě Stella Tack

Kniha mě zaujala tématem zakázané lásky mezi bodyguardem a jeho klientkou a vůbec mě nezklamala. Autorka píše velmi čtivě, dialogy jsou hravé a vtipné, příběh odsypa. Už se moc těším na další díl z této série.

23.11.2022 5 z 5


První opravdový polibek První opravdový polibek Kasie West

Knížky od Westové se mi vždy líbily, jsou to krásné oddechovky a i přesto že mi tato kniha přijde o něco slabší než její jiné, je pěkná a dobře se čte.

08.07.2022 4 z 5


Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

Je to pěkná kniha, která nás vrací na místo, které známe a nechává nás nahlídnout na příběh z různých úhlů pohledu. Nicméně ačkoli je kniha pěkná, nic extra se v ní neděje, ale přesto ty, kteří si oblíbili tuto sérii dokáže zcela zaujmout.

30.06.2022 4 z 5


Zachraň nás Zachraň nás Mona Kasten

Poslední díl byl stejně dobrý jako celá série, autorka píše čtivě a poutavě a už se moc těším na její další díla.

27.06.2022 5 z 5


Zachraň se Zachraň se Mona Kasten

Druhý díl je stejně procítěný jako první. Tato série mě stejně jako předchozí Znovu baví. Charaktery postav se nadále vyvíjejí a dochází zde k zvratům. Kniha se dobře čte.

27.06.2022 5 z 5


Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Mona Kasten opět nezklamala, kniha je krásná, skvěle se čte a nedá se od ní odtrhnout. Příběh Ruby a Jamese je jednoznačně poutavý.

27.06.2022 5 z 5


Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Stejně jako předchozí díly mě kniha zcela pohltila a já se od ní nemohla odtrhnout, doslova jsem ji hltala očima. Příběh Feyre a Rhyse je nádherný a poutavý, jejich láska je cítit v každém okamžiku této knihy a jejich postuchovani se tomu dodává jen jiskru. Už se těším na další díla od autorky.

26.06.2022 5 z 5


Druhá tvář Kaie Druhá tvář Kaie Estelle Maskame

Kniha se četla dobře, krásná letní oddychovka, kdy nemusíme nad ničím nijak přemýšlet a jen si užíváme příběh plný lásky. Ovšem více se mi líbila kniha Padnout a vstát.

25.04.2022 4 z 5


Před námi Před námi Anna Todd

Do této doplňkové knihy se mi moc nechtělo, ale i přes to že nakonec bylo zajímavé číst o jejich příběhu i z jiných úhlů pohledu, nezaujala mě tolik jako celá série, je to takový nadbytečný díl, který vím, že už si nepřečtu nikdy.

01.04.2022 3 z 5


Pouto Pouto Anna Todd

Tento poslední díl byl rozhodně lepší než předchozí. Od začátku do konce je kniha nabitá emocemi a člověk ji nedokáže odložit z ruky dokud ji nedočte. Příběh Hessa je prostě od začátku čtivý a tento díl to opět dokazuje, dokonce víc než ty předchozí.

01.04.2022 5 z 5


Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Stejně jako předchozí knihy z této série rozhodně tento díl nezklamal. Je v něm opět tolik citu, postavy, které známe již z dřívějška. Příběh Jude a Blakea je úžasný a naprosto mě pohltil. Už se moc těším na další sérii od Mony Kasten.

29.01.2022 5 z 5