Doli Doli komentáře u knih

☰ menu

Hustej nářez - komiks Hustej nářez - komiks František Kotleta (p)

Prostě hustej nářez. Opravdu dobře čtivé. Už se těším na pokračování.

14.04.2019 5 z 5


Ódinovo dítě Ódinovo dítě Siri Pettersen

Chtěl jsem dát tři hvězdy, ale nakonec mě kniha chytla a nepustila. Ovšem na plný počet to nemá. Uvidím jestli se další díly rozjedou už od začátku nebo budu muset přetrpět 1/2 knihy než se objeví očekávané.

21.02.2018 4 z 5


Faja Faja Petra Stehlíková

Lepší jako první díl. Více akce, napětí, bližší seznámení s postavami, vyjasněny některé záhady, nová tajemství a nejlepší na všem - samotný konec. Nemohu se dočkat třetího dílu. Pro mě jedna z nejlepších fantasy/sci-fy knih za poslední roky, co jsem četl. Naposled mě takto nadchla Tufova dobrodružství. Kniha nemusí sednout každému, ale že by ji někdo nedočetl - to bych se divil. Čekání na příští díl bude - nesnesitelné.

20.01.2018 5 z 5


Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Lauren Graham

Ať si píše, kdo chce, co chce mně se to líbilo. Ano mohlo být více Gilmorových děvčat, ale..

30.11.2017 4 z 5


Američtí bohové Američtí bohové Neil Gaiman

Je to jiné... Knihu bych nepopsal jako slabou ani jako skvostnou, ale jako takový lepší průměr. Kniha plyne, nezadrhává a její spád je "aspoň" pro mě logický. Ano jsou místa, kde to trochu klopýtne, ale... Možná jsem jednodušší, možná dokonce hloupý, ovšem celé vyústění knihy bylo skvělé a samotný konec pro mne no.1. Knihu doporučuji všem, kdo mají chuť na změnu.

06.09.2017 4 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Není to úplně top, ale nemůžu se dočkat pokračování.

18.11.2016 4 z 5


Doctor Who: 11 Doktorů, 11 Příběhů Doctor Who: 11 Doktorů, 11 Příběhů Neil Gaiman

Jedním slovem: Bomba !

26.05.2016 5 z 5


Magický prazdroj Magický prazdroj Terry Pratchett

Paráda. Nejvíce mně potěšila čtveřice ( tedy trojice ) násosek, která si není ani schopna vzpomenout proč vyjela. Prostě Pratchett je králem fantasy

21.03.2016 5 z 5


Mort Mort Terry Pratchett

Super. Mort nezklamal, naopak vřele potěšil a překvapil. Smrť je fajn a už teď se nemůžu dočkat na jeho další lapálie.

06.11.2015 5 z 5


Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Začátek byl slabší a natahovaný. Jenomže od půlky se kniha opravdu rozjela. Kdo by si kdy pomyslel, že bude těžké chytit jednoho malého kluka. Už se nemůžu dočkat, čím nás pan Olsen potěší příště.

07.09.2015 4 z 5


Čaroprávnost Čaroprávnost Terry Pratchett

Slabší díl, ale bábi Zlopočasná byla to nejlepší z celé knihy. Už se moc těším, až se opět setkáme v dalších příbězích.

23.08.2015 4 z 5


Tufova dobrodružství (6 povídek) Tufova dobrodružství (6 povídek) George R. R. Martin

Paráda. Dlouho jsem se takto nebavil, u sci-fy. Moc jsem jich sice nepřečetl, ale je to moje druhé nejoblíbenější, na prvním místě je Město. Přál bych si více příběhů o Tuffovi, prosím pane Martin, ovšem napřed dopište Vichry zimy, děkuji.

05.08.2015 5 z 5


Lehké fantastično Lehké fantastično Terry Pratchett

To byla jízda. Kdo je větší blázen, já nebo postavy v knize? Chci víc, víc Zeměplochy.

06.07.2015 5 z 5


Barva kouzel Barva kouzel Terry Pratchett

Po hodně dlouhé době moje první Zeměplocha. A nejsem vůbec zklamaný, ba naopak jsem tak šťasten, že pokračuji číst dál. Chci se o Zeměploše dozvědět víc. Potřebuji další střeštěné postavy a jejich příběhy. Objevil jsem úplně novou drogu. Samozřejmě si někteří můžete myslet, že jsem blázen, protože tak skvělý to zase není, obzvlášť třeba tento díl, ale upřímně potkat Dvoukvítka tak utíkám, co mi nohy stačí.

26.05.2015 5 z 5


Hustej nářez Hustej nářez František Kotleta (p)

To je jízda. Prostě upíři, jak maj bejt, Žádný srandovní stmívání a True Blood. Od začátku až do konce nářez a pěkně hustej.

25.03.2015 5 z 5


Rytíř Sedmi království Rytíř Sedmi království George R. R. Martin

Super četba.Oba hrdiny jsem si ihned zamiloval. Tak teď ještě Vichry zimy a budu úplně spokojen.

03.03.2015 4 z 5


Příliš dlouhá swingers party Příliš dlouhá swingers party František Kotleta (p)

Moje první od Kotlety a já se bavil. Často jsem si říkal na čem asi pan spisovatel ujíždí, ale každý máme určitý druh fantasie, tak proč ne. Jak už tady někdo psal hlavní postava je opravdu místy na profesora moc drsňák.

23.02.2015 4 z 5


Inferno Inferno Dan Brown

Přečteno, ale jen díky pevným nervům. Kniha se od začátku hrozně táhne a pořádná akce přijde skoro až v samém závěru. Popisy míst, jenž v knize navštívíme jsou opět dobré a nelze jim nic vytknout. Však přiznejte se, kdo z vás by po přečtení Browna neměl chuť navštívit všechny ty místa, že? Největší pozitivum, které si po přečtení odnáším je to, že jsem se rozhodl kouknout se na zoubek Božské komedii. A mimoto příště by nás mohl Brown zavézt do Číny nebo Japonska. Co myslíte?

20.10.2014 3 z 5


Ztracený symbol Ztracený symbol Dan Brown

Nemůžu nic vytknout.

08.10.2014 4 z 5


Závoj smutku Závoj smutku Tommy Donbavand

Super. Pro mě jako fanouška Doktora, příjemné a oddechové počtení. Příběh a jeho délka nijak neurazí. Překlad je nad moje očekávání. A nejvíce mi udělalo radost odhalení toho, jak je to s klaunským autem, do něhož se vleze spousta klaunů. Už se nemůžu dočkat další knihy ze světa Doktora.

21.09.2014 5 z 5