Dalamanek831 Dalamanek831 komentáře u knih

☰ menu

Rozbité panenky Rozbité panenky Sarah Flint

Tak tady mě to mrzí knihou jsem se tak nějak prokousat chybělo mě tady takové to gradovani zbytečně zdlouhavé a děj mi místy přišel až jako druhá dějová linka škoda no uvidíme jak se bude odvíjet poslední díl série.

15.05.2024 2 z 5


Playground Playground Lars Kepler

Tohle pro mě osobně nebylo až zas takové vauu. Pár knih jsem od autora už četl a musím říct že Tohle mě moc nesedlo ale i tak jsem knihu dočetl.

15.05.2024 3 z 5


Lháři, lháři Lháři, lháři Sarah Flint

Nemám co dodat prostě jen tak dál.

15.05.2024


Sběratel trofejí Sběratel trofejí Sarah Flint

Tak tohle byla ještě větší jízda dávám plný počet bodů. A jdu do dalšího dílu že série. Snad budou všechny knihy téhle série taky tak skvělé jestli ano tak se mám na co těšit.

15.05.2024 5 z 5


Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

První kniha že série. Musím říct, že Sarah umí psát bezvadně. Kniha od začátku má spád žádné hluche místa a už se chystám na druhou knihu ze série.

15.05.2024 5 z 5


Andílek Andílek Lucinda Berry

Tak tohle bylo fakt dobrý čtení. Mohu jen doporučit.

15.05.2024 4 z 5


Kurátor Kurátor M.W. Craven

Další brilantně napsaná knížka ze série s detektivem Poe a jeho parťáky Bradshawovou a Flynovou. Jsem rád, že jsem pana Cavena objevil a už se těším na další knihu ze série i když poslední. Doufám, že pan Caven bude psát stejně dobré knihy jako jsou tyhle.

03.02.2023 5 z 5


Schindlerův seznam Schindlerův seznam Thomas Michael Keneally

Moooc pěkná kniha.Tak tohle je opravdu velmi silný příběh se skvělým obsazením hlavních postav. Viděl jsem i film ale knížce se nedá co vytknout jedna z mych nejlepších knih poslední doby.

23.01.2023 5 z 5


Vážka Vážka Leila Meacham

Kniha mě moc nenadchla nějak jsem se nemoh začíst i když mám knihy s tématikou druhé světové války rad. Prostě ne každá kniha nadchne a pro mě i příliš mnoho stranek něco mě na knížce chybělo.

23.01.2023 2 z 5


Loutkové divadlo Loutkové divadlo M.W. Craven

Knihu jsem si oblíbil hned od začátku.
Skvěle propracovaný děj se skvělým obsazením.

16.01.2023 5 z 5


Dítě třetí říše Dítě třetí říše Mandy Robotham

Tahle kniha nás seznamuje jakou důležitou úlohu měli porodní sestřičky v době druhé světové války. Kniha se mi docela líbila jako celek ale co se týče tématu tak bych řekl, že tuhle knížku ocení zejména čtenář ženského pohlaví. Nicméně příběh hlavní hrdinky mě zaujal.

04.04.2022 3 z 5


Dědictví války Dědictví války Anika Scott

Tak musím říct že tahle kniha mě tedy vůbec neoslovila.A to musím podotknout že knihy s tématikou 2.svetove války jsou mím nejoblíbenějším.Asi jsem čekal něco jiného.Zrejme to bude asi tím že autorka to podala trochu z jiného pohledu než na jaký jsem zvyklý.

25.02.2022 2 z 5


Její konec Její konec Shari Lapena

Tak tahle knížka se mi opravdu líbila, musím říct že od autora zatím nejlepší co jsem četl.Dobre se to četlo a děj postupně gradoval a ten konec no kdo by to čekal? Samozřejmostí jsou skvělé vykreslené i postavy.Za mě plný počet hvězdiček.Kdo už něco od autorky četl tak tohle by si měl přečíst.

24.02.2022 5 z 5


Pan Mercedes Pan Mercedes Stephen King

No King nesklamal.I když tohle nebylo úplně to Kingovske.Obdivuji na něm právě to, že umí napsat i skvělou detektivku.Bila Hodgese jsem si oblíbil a těším se na další díl této série.Taky mě zajímá jak to bude pokračovat s panem Mercedesem.Na konci,co se týče právě jeho tak to je otevřené a proto chci tuhle sérii dočíst už se těším.Takze kdo má rád Kinga,tak určitě doporučuji.

19.05.2021 4 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha se mi líbila.Dalsi skvělý psychothriler z pera Shari Lapeny.Intriky,láska, beznaděj to vše tahle kniha nabízí.Uz se těším na další.Na knize se mi líbí, že už od začátku má spád a děj se prohlubuje čím dál více a konec? No není co dodat. Takže samozřejmě doporučuji.

05.05.2021 4 z 5


Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Kniha se mi líbila trochu víc než kniha Někdo cizí v domě.Ocenil jsem propracovaný popis hlavních hrdinů a napjatou atmosféru,spjatou se zločinem.A ten konec neměl chybu.

06.01.2021 5 z 5


Najdi Rebeccu Najdi Rebeccu Eoin Dempsey

Po dlouhé době kniha která stála za to.I když konec jako z červené knihovny.Knihy s válečnou tématikou obzvlášť co se týče 2.sve.valky mám rád už od základní školy,kdy jsme se o ní učily v dějepise.Knihu mohu jen vřele doporučit zvláště mladší generaci.Jsem rád,že pořád někdo takové knihy píše.Na tuhle ponurou etapu naší historie by se nemělo zapomínat.Pekny příběh dvou lidí na pozadí válečných hrůz.Obema jsem od začátku přál jen to nejlepší a už se chystám na další knihu od autora.

31.12.2020 4 z 5


Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Kniha se mi četla dobře.Prvni kniha od této autorky.Skvele napsany psychothriler taky tak trochu ze života.Co všechno je člověk schopen podniknout pro svoje pohodlí a štěstí.

28.12.2020 4 z 5


Není úniku Není úniku Taylor Adams

Knihu jsem si koupil na doporučení kamaráda a taky díky recenzí.No musím říct že mě kniha docela zklamala námět zajímavý ale nějak jsem cítil že to není to pravé ořechové konec sice pěkný i když už že začátku víte kdo je ten zaporak.Postavy mohly bit více charakteristický popsány.Myslim že u tohoto druhu námětů to je klíčové a drží to čtenáře až do konce napnuté a to mě asi chybělo trocha více napětí a nebylo by to vůbec špatně.

10.03.2020 2 z 5


Volavka Volavka Sharon J. Bolton

Pěkná kniha od autorky ze série s Lacey Flint.Kniha se četla dobře děj má spád a postupne graduje pěkný popis prostředí a zajímavý námět který tak trochu spadá i do současnosti.Urcite si přečtu i další knihy ze série.Kniha možná mohla mít o pár stránek min zato ale naopak čtenáře udržuje v napětí.

09.03.2020 4 z 5