Sváděj mě

Sváděj mě https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499710/bmid_svadej-me-tz0-499710.jpg 4 335 78

Phoenix série

1. díl >

Zoey Parkerová zosnovala plán pomsty ve třech krocích: Získá vstup do velmi exkluzivního erotického klubu Phoenix. Prožije své nejdivočejší fantazie přímo před očima svých dávných nepřátel a tím jim dokáže, že ji nezlomili. Zmizí a už se nikdy nevrátí. Jediný zádrhel v jejím plánu? Rhys Harrington, majitel Phoenixu a muž, od kterého by si měla zachovat odstup… Rhysovi vlivní klienti platí absurdní částky, aby mohli sledovat, jak se účinkující v jeho klubu oddávají svým touhám. Jeho jediné pravidlo? Smíte se dívat, ale nedotýkat. Stačí však jediný pohled na Zoey a Rhys ví, že se jeho kodex otřásá v základech. Když se mezi nimi rozhoří spalující vášeň, Rhys si uvědomí, že chce víc. Jenže Zoey hodlá za každou cenu zmizet… a on hodlá za každou cenu zjistit proč.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Watch Me , 2020


více info...

Přidat komentář

Lavina
23.04.2024 5 z 5

Tak to hle bylo super....v této kategorii jedna z lepších knih...prostředí erotického klubu bylo fascinující,probíhající přátelství i láska...většinou vše až moc na hranici ale v kompletu super...můžu jen doporučit a teda žhavé od první do poslední strany..

Ála1968
19.04.2024 4 z 5

Začátek příběhů z klubu Phoenix byl skvělý.Zoe vymyslela s kamarádkami bezva pomstu a netušila,že se zamiluje do Rhyse,majitele klubu.Bylo to něco jiného a hezky se to četlo.Těším se na Zoiny kamarádky


LennaK
03.04.2024 1 z 5

Děj mě vůbec nezaujal.

Další díly mají lepší hodnocení, ale nevím, zda do nich vůbec půjdu. Nejvíc mi vadilo vyprávění z pohledu "třetí" osoby.

janina66
24.03.2024 4 z 5

Tak 65-70%
Úplný top erotických knih to zdaleka nebylo. Velmi zvláštní druh pomsty od Zoye a nevšední účinkování Rhyse, jako majitele, ve svém klubu.
Jinak láska mezi hrdiny byla až sladká a ke konci moc urychlená. Naštěstí to nebyl dlouhý román, ale kratší románek.

biairicia
04.03.2024 2 z 5

Taková erotická pohádka.

lovemanner
16.02.2024 5 z 5

Rhys a Zoe, jejich příběh mě moc bavil, akorát mě mrzí, že jsem to přečetla tak rychle

Majka1979
10.02.2024 5 z 5

Na začiatok musím povedať, že som nevedela, čo môžem od tejto knihy očakávať. Hneď prvá strana ma asi vyviedla z miery, pretože taký štart knihy? No tak to som si dala teda...
Ale postupne ako som čítala ďalej, musím povedať, že to bolo veľmi zaujímavé. A dostala som presne to, čo som chcela, keď som si knihu kupovala - sex a rôzne praktiky, čo nie je na škodu si raz za čas prečítať. Dej - ktorý naozaj v knihe bol a nebolo ho málo. Takže som sa dozvedela aj veľa o hlavných postavách. Priateľstvo - to bolo v príbehu naozaj cítiť. Oddanosť - či už voči partnerovi alebo voči priateľom. Rodina - základ všetkého.
Pozriete na obálku a spýtate sa - Naozaj píše o tejto knihe?
Odpoveď znie - Naozaj píšem o tejto knihe. Naozaj je v tejto tenkej knihe príbeh. A ten naozaj stál za to.
Kniha má mať pokračovanie a tak sa naňho určite teším, lebo si ho veľmi rada prečítam.
A pre tých, ktorí by sa to báli čítať, tak rovno napíšem - Nebojte sa, kniha nemá otvorený koniec, takže sa dá čítať a aj dočítať bez infarktového záveru :)

Nynuska86
04.02.2024 3 z 5

Knížka se četla moc dobře a příběh byl docela zajímavý. Postavy byly sympatické a těším se na příběhy dalších párů :-) V podstatě jsem od knížky dostala to, co jsem čekala... taková romanticko erotická jednohubka.

lusitta05
23.01.2024 3 z 5

Nebolo to zlé, taká erotická rozprávka.

miruska1
21.10.2023 4 z 5

Líbilo se mi to. Čtivé a děj krásně plynul. Divně na mě působili erotické scény - nijak přehnané, jen se mi to nějak nehodilo k hlavní hrdince....

warca
19.10.2023 odpad!

Nezaujalo, u třetí kapitoly jsem knihu odložila a nijak mě to netrápí.

Zama
08.10.2023 3 z 5

První díl, který nás vtáhne do zajímavého klubu Phoenix.
Příběh Zoye a Rhyse mě velice bavil.
Zajímavé čtení a taková oddechovka. Za jeden večer přečteno.
Jen trošku nechápu hlavní hrdinku.. a její pomstu. Myslím že téma v knize, je aktuální a najdou se mezi námi lidé, kteří takové ohavnosti dělají.

Všechny postavy co jsou v příběhu, mě opravdu moc baví.
Autorka píše stručně a jasně.

Nemam moc co k tomu napsat. Příběh začal rychle a taky tak i skončil.
Znovu bych se k této knize asi nevracela.

lucie3944
30.09.2023 3 z 5

V podstatě harlekýnka. Ale dobrá. V pubertě jsem se jich něco načetla... Příběh zhruba na jedno odpoledne, ale líbí se mi ta nekomplikovanost, jasný tah na branku a výhled k dalším dílům. A já na to pokračování hned jdu.

thessi98
24.09.2023 3 z 5

(SPOILER) Vzhledem k objevení toho, že se jedná o sérii (první jsem si našla 2. díl) jsem se logicky vydala pátrat po prvním díle, abych to měla celé od začátku.

Nepřekvapilo mě, že se v průběhu všech 4 knih bude jednat o partii dívek, sic tady je rozdílem to, že ne všechny jsou od začátku dohromady jako kamarádky - že se seznamují postupně. Právě zde to bylo naopak - známí byli muži, ke kterým se postupně všechny ženy dostaly. Ale dost už k hodnocení knih hromadně.

Ústředním tématem je "zakázaný" klub. Nic nového pod Sluncem, je to však pěkný hříšný motiv a čtenáři přidává více erotična, než jen klasické postelové scény zpestřené jakýmsi dirty talkem.

Děj jako takový se četl dobře, mám ráda když to není jen plytké, ale jde se i do hlubin postav. Celkově jsem - vlastně všechny 4 - slupla jako malinu během asi 2 hodin po večerech, takže pěkná odreagovačka od reálného života, kdy se na chvíli zase ponoříte do hlubin bohatých sfér, kde to funguje všelijak.

Gabusza
18.09.2023 5 z 5

Jooo!!!!
Další nová série a výborná erotická jízda z klubu Phoenix.
Tohle se povedlo a hooodně mi to připomíná sérii Klub zavázaných očí.

Opět přichází na scénu erotický klub, ve kterém se odehrávají ty nejdivočejší sexuchtivé orgie a představení a v něm smyslný a hříšný majitel Rhys.
Ten si vezme do parády mladinkou Zoey, aby ji ochránil před jejím nepříjemným traumatem z univerzity a zároveň ji ukáže a předvede divočinu, ze které se vyklube krásně romantický a velmi emotivní příběh.

Zoey se mi líbila svou odvážností a chtíčem k Rhysovi, naprosto ji opadly zábrany a poddala se svému panu ochránci :)
Rhys, no prostě idéalní milenec, chlap, který měl moc, ale zároveň obrovské city a emoce k druhým, převážně k ženám.

Hypatia1010
14.09.2023 3 z 5

Na knihu jsem narazila náhodou. Neměla jsem od ní příliš velká očekávání, spíš jsem předpokládala, že se bude jednat o další variaci Padesáti odstínů. Nicméně začátek mě trochu překvapil a zdál se slibný, tak jsem v četbě pokračovala. Bohužel se to brzy nějak zvrtlo a ze slibného začátku se vyvinul celkem neoriginální a ne moc uvěřitelný příběh o majiteli erotického klubu, který podlehne osobnímu kouzlu milé a v podstatě stále nevinné Zoey. Takže nakonec jediné opravdu zajímavé na celé knize bylo, že oba hlavní protagonisté zažili nějaké trauma a snažili se s ním vyrovnat, každý po svém. Asi bych si jako způsob pomsty nikdy nevybrala ten Zoein, ale dokážu ocenit, že se postavila svým trýznitelům a dala jim najevo svou sílu a odhodlání nenechat se jejich činem zlomit.
Jedná se o krátký příběh ideální pro chvíle oddechu. Nenajdete v něm nic převratného, ale to od tohoto typu literatury asi nikdo ani nečeká. Určitě si nenechám ujít pokračování série, ale nemyslím si, že bych se k této knize někdy vrátila.

Nermal
08.09.2023 4 z 5

Když jsem četl k této knize anotaci, zdálo se mi, že je to Nikki Sloane přes kopírák. Pak jsem zjistil, že jde o začátek série s několika kamarádkami, jejichž příběhy vypadaly zajímavě, a tak jsem tomu dal šanci.
Překvapivě se to četlo velmi dobře, majitel erotického klubu Rhys, který propadne milé Zoey. Oba mají svá vnitřní tajemství. Doporučuju jako pěkně napsanou jednohubku, ve které onen erotický klub nehraje zas tak podstatnou roli, netřeba se obávat.
Od dalších dílů série očekávám ještě více jiskření při proměně nesnášení se v lásku mezi Elise a Archerem.

adela.hol
15.08.2023 2 z 5

Zoey byla ke konci vysoké školy ponížena a zostuzena. Její choulostivé fotky se valily skrz sociální sítě s popiskem, jak si s ní dva spolužáci užili. Zhroutila se a po roce spolu se dvěma kamarádkami naplánovala, jak se pomstít. Ne úplně správnou cestou získala vstup do exkluzivního erotického klubu Phoenix, kde se (nejen před dotyčnými spolužáky) nechala připravit o panenství. Dokázala tak, že šikana, kterou si prošla, byla jednou velkou lží. Tímto chtěla svou bolest uzavřít a odstěhovat se zpátky domů. Jenže Rhys Harrington, majitel klubu a zároveň muž, který byl tím, kdo jí nevědomky pomohl dokonat její pomstu, už ji nehodlá nechat jen tak zmizet.

No, kde začít? Samozřejmě toto nejsou knihy, které by člověku něco závratného předaly. Beru je jako oddechovky, ale zároveň i jako oddechovka to musí mít něco, co mě zaujme a baví mě to. Ale tady se to nestalo.

Zoey zvolila opravdu zvláštní formu terapie, kterou jsem upřímně nepochopila. Evidentně jí ale i tak pomohla, protože hned po první zkušenosti se z ní v podstatě stala profesionálka. Rhys se z ní rozpustil okamžitě, když ji spatřil a jakmile se dozvěděl, co se jí stalo, hned ji musel chránit a dokazovat, že ne všichni muži jsou stejní. Chápu, že má kniha pár stránek, takže nebyl čas na nějaký slow burn styl, ale já tohle rychlé propadnutí jeden druhému nemám ráda. Když to nemá vývoj, nevěřím ani té chemii mezi nimi.

Bylo tu sice prezentováno důležité téma, které by se nemělo nikdy zametat pod koberec, ale bohužel zpracování na mě nefungovalo.
Kdo mě zná, ví, že mám ráda happyendy a rozhodně je preferuju, ale tady mi to přišlo hrozně nepřirozené. Ani erotické scény nebyly nijak závratné, spíš jsem si u nich říkala: "Hm, dobrý a dál?" Čtivé to sice bylo, ale ani ostatní postavy mě nezaujaly, takže myslím, že další díly vynechám.

mmmisulka.r
09.08.2023 2 z 5

Tak, jak to jen shrnout. Nechci říct, že tato kniha je odpad, ale asi by se bez ní svět obešel.
Příběh je jen těžko uvěřitelný. Taková sexuální pohádka pro dospělé z prostředí tajného erotického klubu. A ano, máme tady i raněné hlavní hrdiny, kteří se zázrakem vyléčí sexem úplně ze všeho. Jo, dobře, taky se vyléčí láskou na první pohled. Bože, absurdní klišé a těžko uvěřitelná zápletka na cca 200 stránkách. Začíná mě iritovat jak bezohledně se zachází s tématém jakéhokoli sexuálního obtěžování či napadení. Jak se to v knihách sice autoři snaží zpracovat, ale nikoli adekvátně k závažnosti činu. Ale kdo ví, třeba mají některé "šťastné" oběti opravdu takové štěstí a přenesou se přes to podobnou pohádkou.
Hlavní hrdinka Zoey je raněná srna a její protějšek Rhys zase ohleduplný voyer s vlastním pánským klubem. No nezní vám to absurdně?
Ale, abych knihu jen nehanila, přiznávám, že se četla svižně. Díky malému počtu stran děj plynul fakt rychle, bez prázdných míst. Furt se něco dělo a vyvíjelo. To je fakt plus, člověk nemusel moc dlouho čekat na rozuzlení atd.

Knížka asi potěší milovnice erotických knížek tím, že je svižná a ničím se nezdržuje. Ale je to jedna z těch nejslabších knih, co se příběhu týká, kterou jsem kdy četla. Neurazí, nenadchne, ale dokáže potěšit a zabavit na pár hodin.

Laf
02.07.2023 4 z 5

Skvělá oddechovka. Nenáročná a děj svižně utíká. Nejdříve jsem z toho měla obavy, o čem to bude, ale nakonec mne to mile překvapilo, že se to tak dobře četlo. Rozhodně to za přečtení stojí :)

Štítky knihy

láska pomsta voyerství fantazie kluby vášeň

Autorovy další knížky

2022  78%Sváděj mě
2022  82%Drž mě
2023  81%Sleduj mě
2023  83%Zachraň mě
2024  76%Získej mě

Kniha Sváděj mě je v

Právě čtených1x
Přečtených449x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených8x
Knihotéce215x
Chystám se číst142x
Chci si koupit20x
dalších seznamech6x