Získej mě

Získej mě https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530739/bmid_ziskej-me-65b7bd2b6409b.jpg 4 46 11

Phoenix série

< 5. díl

Nessa Haleová je zoufalá romantička. Ronan Crawford je bývalý voják, který stále bojuje s démony minulosti. Když se Nessa ocitne v nebezpečí, Ronan slibuje, že ji bude chránit za každou cenu. Jen Nessa ale může vyvést Ronana z temnoty, která ho pomalu ale jistě pohlcuje.

Přidat komentář

MAU256
18.04.2024 5 z 5

"Ty víš, proč jsem tě našel, viď? Proč bych tě nikdy nepřestal hledat?" Něžně se o něj opřela. "Proč?" "Protože tě miluju" zamumlal. Oči se jí rozzářily čirým štěstím. Doufal, že od téhle chvíle ji bude takhle vídat každý den. "Taky tě miluju," vydechla.

Tak to byla další krásná jednohubečka. V tomto díle se dozvídáme něco o Ronanově minulosti, o Dexovi, jak se stal jeho parťákem. A o Nesse, která se stává jeho láskou. Tento díl byl opět krásně čtivý stejně jako všechny předchozí, snad až moc krátký. Jako bonus zde dostáváme část ze všech předchozích knih. Určitě mohu celou sérii doporučit.

Michelleee
09.04.2024 3 z 5

Pořád se mi to líbilo, ale už to nebylo ono.


havrmoni
08.04.2024 5 z 5

A mně se to pořád líbí. Je to dlouhé tak akorát, sex,láska a přátelství. Relaxační jednohubka.

KatieKuli
04.04.2024 3 z 5

Celou sérii spojuje tajný luxusní klub Phoenix a jeho členové. Tento poslední díl má jen 160 stran, což dost nelichotivě ubírá jakékoli zápletce, vykreslení vztahů či charakterů postav. Nessa je ta hodná, laskavá, světlo Ronanovi duše, protože v něm je temnota. On je ten poničený. Že Nessu někdo unesl, jsem si skoro nevšimla, a to je zlé. Pardon, skoro spoiler :-)

Než takhle, to už raději nepokračovat. Píšu to záměrně, protože vím, že další díl je o Penny a Hawkeovi. Snad překročí stín tohohle dílu a zakončí sérii něčím zajímavějším.

knihomolkaJani
31.03.2024 3 z 5

Série je založené na tajném erotickém klubu, který je opravdu dost zvláštní.. "Vidíš jen zhmotněné představy.. Vidíš krásu v intimním fyzickém kontaktu."  Je to vlastně takové p*rno na živo.. Jsem ráda, že zde to už nehraje až tak častou roli a spíše se autorka zaměřuje na okolní svět.. 
.
Ach, tento příběh je takový dost plytký.. Chybí mi tam jiskření a vášeň, takové to, kdy úplně cítíte vzplanutí mezi hlavními hrdiny. 
.
"Ona byla Naděje a Světlo a všechno ostatní, co ve svém životě potřeboval."
.
Ronan, bývalý voják, který k Nesse cítí velmi ochranářské city. A Nessa? Ta pracuje v nemocnici a je to celý její život. Oba už tak nějak přestali věřit v lásku, jen Nessa to občas na nějaké to rande zkusí.
.
I když zde jde primárně o hlavní hrdiny, je zde postava malého chlapce, který příběhu dodá na vážnosti a Vy doufáte, že se někde ta bezmoc promění v naději. A pak je tu pes Dex. Dex tu byl pro oba takové záchranné lano a úžasný milující společník, bez něj bych možná ještě půl hvězdičky ubrala.
.
Moc se mi líbila hlavní zápletka a padoucha jsem opravdu téměř do konce neodhadla. Asi to je i tím, že příběh je na tolik děje opravdu krátký. Pořád čekáte co se bude dít, najednou drámo a konec.. Více stran by knize bylo jen ku prospěchu. 
.
I když je série psaná v er-formě, na kterou si zde vždy musím chvilku zvykat, každý příběh se mi líbí něčím jiným. 
.
Jsem opravdu zvědavá, jak autorka tuto sérii ukončí. Protože konec mě na další díl opravdu navnadil.

Tesset
27.03.2024 3 z 5

Ty knížky jsou díl od dílu kratší a postavy spolu končí po čím dál kratší době. Nebylo lepší jich spojit více do jedné knihy? Takhle to je jen rýžování, když půlku tvoří ukázky z předchozích dílů. Řeknu to, co dříve - příběhy by nebyly špatné, kdyby byly propracovanější. Takhle autorka bruslí po povrchu a je to takové plytké. Na druhou stranu je celá kniha přečtená za jedno odpoledne.

Bryel
09.03.2024 2 z 5

Nejvyšší čas se s Phoenixem rozloučit.
Už předchozí díl byl znatelně slabší než úvodní trojice a tento ho ještě překonává. Bohužel ne v pozitivním smyslu.
Romantika letem světem, trochu plochá, trochu nudná.

Jita160
05.03.2024 3 z 5

(SPOILER) Oproti předešlým dílům už je to jen vlažný čajíček.
Spíš romantika než erotika.
Vysloužilý voják Ronnan s temnou minulostí ,který se stará v erotickém klubu Phoenix o bezpečí a přiložítostně je přizván jako účastník show. Nessa zoufalá romantička,která je přepadená a o vlásek uniká znásilnění. Oba si pomáhají navzájem ona potřebuje chránit a on chce aby ho někdo potřeboval a miloval.
Milé krátké a sexy romantické počteníčko.

Nuttelka
03.03.2024 4 z 5

Série začala velmi žhavě, Phoenix klub naprosto skvělý, každý z příběhů je ojedinělý, ale s každým dalším dílem pociťuji, že zklouzává více jen do romantiky než do erotiky, i když pikantní ochutnávku z klubu i zde dostaneme.. Ronana jsem si oblíbila hned, z dětství si nese trauma (tradiční klišé), ale je to velký sympaťák se srdcem na pravém místě.. Nessa je taková "neutral" postava, s troškou dramatu, aby tato jednohubka nebyla úplné klišé :-)) Ale jsem zvědavá na další dvojici, jelikož Penny mě baví od samého začátku :-)

Katka7922
29.02.2024 2 z 5

No tak tohle mě fakt moc nebavilo.
Příběh Nessy a Ronana mi vůbec neseděl do téhle série. Celé to bylo rychlé a necítila jsem vůbec žádnou jiskru mezi těmi dvěma.

Fidibus
23.02.2024 2 z 5

(SPOILER) Přijde mi, že už se ke klubu toho moc nového vymyslet nedá. Je to detektivka (pátrání - pokus o znásilnění) s trochou psychologie a samozřejmě představením v klubu, tentokrát s charitou. Ollie a jeho příběh byl trochu hlubší, spolu s léčícím psem.
Výsledně taková krátká jednohubka bez výraznějšího pocitu. Navíc mi vadí, že na konci knihy jsou ukázky ze všech minulých knih. Reklama, připomenutí?! Obsahově to rozhodně nabude (příběh má ve skutečnosti 160 stran).
Evidentně bude další díl, Penny a Hawke.
Jako oddech dobrý, ale myslím, že série už měla skončit.