Nemilosrdný král

Nemilosrdný král https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/459449/bmid_nemilosrdny-kral-VU9-459449.jpg 4 863 168

Mount Trilogy série

< 1. díl >

New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte – a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti. Že mám v hrsti ji. Neví, že mě zaujala. Měla být opatrnější. Bude moje. Dostanu ji. Možná si ji dokonce nechám. Je načase, aby mi splatila dluh. Kiero Kilgoreová, už jsi majetkem Lachlana Mounta.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Ruthless King , 2017


více info...

Přidat komentář

Knihotyna
25.04.2024 2 z 5

Příběh Kiery a Lachlana. Ona má vlastní firmu. On vlastní New Orleans. Ona neví, že její mrtvý manžel mu dluží peníze. Ale on ví, jak ten dluh splatit - vezme si ji.

Knížka je relativně krátká a bohužel, mě tam zatím chybí chemie mezi hlavními postavami. Nějak z nich necítím to, v co jsem doufala!

---CO SE MI LÍBILO---
- čtivost - kniha rychle ubíhá a za chvíli máte přečteno
- kapitoly z pohledu Lachlana (ale těch zase není tolik :))
- vzpurnost Kiery
- konec! Toto vás donutí kouknout po 2. dílu i kdybyste nechtěli :D (já je mám naštěstí půjčené všechny)

HankaJosefiova
06.04.2024 5 z 5

Jako fakt dobrý. Zhltla jsem to jako nic. Jen mě štve, že druhý díl je v knihovně na poličce až do pondělí. (sobota ráno) Je to strašné útlá knížečka. Nemá cenu se pouštět jen do jednoho dílu.


Ivet_V
25.03.2024 3 z 5

Taková standartní erotika. Dobře se to četlo a rychle to plynulo. Něco tam bylo trochu přitažené za vlasy, ale to tak v tomto žánru bývá. Díky tomu konci si pravděpodobně přečtu i další díl.

Books_by_Dee
20.02.2024 4 z 5

IG: books_by_dee

Přečti si něco od Meghan Marchové říkaly, a tak jsem udělala . a panebože Nemohla jsem přestat Dočteš první díl a kvůli cliffhanger potřebuješ hned další a vlastně hned ten další... Naprosto jsem příběhu propadla a zamilovala jsem se do bad boye Lachlana Mounta.

Příběh se odehrává v New Orleans, což je super změna scenérie pro mě, to rozhodně hodnotím pozitivně. Je to zase trochu něco jiného. Lachlan Mount je jméno se kterým nechceš mít nic společného. Když se však rozhodne, že mu Kiera, místní ředitelka palírny, bude patřit, tak se před ním nikam neschová. (No a ona vlastně ani nechtěla, že?) Propadla mu stejně tak jako já, takže se jí vůbec nedivím. Miluju v knihách tyhle dominantní týpky, co si myslí, že jim patří svět!

Mělo to dokonalý zápletky, drama – a ten sex! Panebože! 5 plamínků naprosto jasných. Za mě nejlepším dílem série je jednoznačně Vzdorující královna.

A když jsem dočetla tuhle sérii, nebyla jsem prostě schopná číst nic jiného než další její sérii, která lehce na tuhle navazuje. New Orleans je droga!

Calinda
14.01.2024 1 z 5

Dominantní knižní či filmové hrdiny mám obvykle ráda, ale tady se tomu nedalo vůbec věřit. Lachněco působil hrozně uměle, vůbec ne jako drsnej mafiánskej boss, spíš jako někdo, kdo si na něj jen hraje a moc mu to nejde. Ženská hrdinka po celou dobu cítí k tomu majiteli New Orleans jen čirou nenávist, ale stačí, když se jí dotkne prstem a už má několik sérií několikanásobnejch orgasmů. Její nepřekonatelný odpor nezlomí ani to, že týpek má nadpřirozené schopnosti a dokáže se bez problémů dostat všude, kde je zamčeno a zjevovat se tam, kde ho nikdo nečeká, a to naprosto kdykoliv. Neocení ani fakt, že zná dokonale její konfekční velikost. Celý ten příběh působil hrozně uměle a povrchně. Chtěla jsem zkusit zase něco jiného, ale asi to s tímto žánrem vzdám.

Terezzie
13.12.2023 5 z 5

Naprosto dokonalá série, všechny tři díly jsem měla přečtené za tři dny a musela jsem si hned obratem objednávat další série od autorky . Promyšlené , nekompromisní , žhavé, smutné ale i veselé. Vše co od knih očekávám. Četlo se to samo , žádné zbytečné fráze. Hlavní hrdina byl naprosto dokonalý a jeho záměr s hlavní hrdinkou mě dostal do kolen . Velmi dobře hodnotím i intriky , zápletky a záhady příběhu . Opravdu skvělé. Děkuji za tyto knihy .

Ála1968
05.10.2023 5 z 5

Wau,to byl nářez. Já fakt zbožňuju ty drsný, hustý chlapy.Čím větší drsňák,tím líp.Tohle se fakt povedlo

Senza Jenka
12.09.2023 1 z 5

Až někam za polovinu jsem byla naštvaná a kdybych nebyla tak zatraceně zvědavá, zahodila jsem to! Všechno, co jí Mount předváděl, na lidech obecně (nejen na chlapech), nesnáším.
Je to taková gangsterka říznutá erotikou toho druhu, který mě příliš nebere.

Jajus
30.08.2023 5 z 5

Zhlnuto během dvou nebo tří dní. Čtu to jako oddechovku vedle Tigrida. Ano, jsem si vědoma svého zločinu.

Co se týče knihy, prozatím je tam na mě moc kapitol ohledně Keiry, čekala bych trochu víc Mounta. Ale tak uvidíme, co nabídne další díl...

TerapieKNIHOU
02.08.2023 5 z 5

(SPOILER) "You know what else power is, Keira? An aphrodisiac. You can fear me and still want me at the same time. It will heighten every experience."

Skvělá oddechovka o 250 stránkách, kterou přelouskáte za den u bazénu! Nalijte si panáka whisky, pohodlně se uvelebte a užijte si tuhle hru kočky s myší.

Musim říct, že autorka mě svým stylem psaní opravdu mile překvapila a hrozně dobře se četla.

Kniha je úvodním dílem Mount Trilogy a jsem ráda, že jsem měla všechny 3 díly a nemusela čekat. Protože ten konec budete potřebovat další.

Děj se odehrává v New Orleans, hlavní hrdinka temperamentní zrzka Kiera je majitelkou tak trochu zadlužené palírny na whisky - nutno dodat, že dluhy ji nasekal její ex manža a nezadlužil se, jak jinak než u krále New Orleans Lachlana Mounta (s tímhle jménem jsem teda neskutečně bojovala a pořád mi v hlavě najížděl obrázek lachtana :D :D jediné štěstí, že ho Kiera nejčastěji oslovovala příjmením Mount).

Ovšem nic není, jak se na první pohled zdá a dluh nevznikl tak úplně náhodně, ale spíš hodně cíleně získat Keiru. A ji ve výsledku nezbude nic jiného, než se tomu panovačnému, sexy, dominantnímu chlápkovi v obleku odevzdat. Cením, že odolávala statečně a občas ho doháněla k šílenství - potřeboval srazit hřebínek.

Stánky rychle ubíhaly, děj se začal rozjíždět a já najednou zjistila, že jsem na konci. Fakt je to taková jednohubka.

Kladně hodnotím i POV obou hlavních hrdinů.

lenda123
31.07.2023 4 z 5

Kniha mě moc bavila. Ano, není to vrchol beletrie, ale ten kdo čte tento typ knihy to snad ani nemůže očekávat. Taková pohádka pro dospělé. V budoucnu si ji jistě znova přečtu.

Iva095
13.07.2023 5 z 5

Krátká, super jednohubka, kterou jsem měla přečtenou během pár hodin. Těším se na pokračování.

Silvisek
20.06.2023 5 z 5

Uzasna kniha, kterou jsem precetla do 2dnu. Je to dost napinave. Hned jsem otevrela druhou knihu a tesim se jak to vse dopadne.

KnihomolkaKatka
18.06.2023 5 z 5

Tohle je první kniha, kterou jsem od této autorky přečetla. Snad během dvou dní. A hned jsem se pustila do dalšího dílu. Nemohla jsem jinak. Erotika, napětí, dominance a celé to tak jako zavání mafií. Po celou dobu si to udržuje sexy a svižné tempo.
Na blogu jsem napsala recenzi, kde jsem dokonce zpracovala postup výroby whiskey, která je v této knize také okrajově a velice lehce nastíněna. Velmi doporučuju všem fanynkám žánru a garantuju vám, že po tom zvratu na konci hned sáhnete po dvojce. :)

barborelka
28.04.2023 5 z 5

super, super, super...nemůžu nic vytknout....5*

P3_tis
21.04.2023 3 z 5

Kniha se čte sama. Ale protoze jsem jako první knihu od autorky četla Hříšně bohatý, tak ta se mi líbila daleko víc. A víc tak jakoby odsýpala. Uvidíme, co přinese druhý díl

miruska1
12.04.2023 5 z 5

Čte se to samo. Už jsem si pořídila všechny knihy od této autorky co vyšli v českém jazyce.
A teď hurá na další díl.....

eliska2126
08.04.2023 4 z 5

V něčem mi kniha připomíná knihu Cizí dluh, ale je to mnohem lepší. Asi to bude tím, že v obou knihám se řeší dluh hlavní hrdinky. Jen musím přiznat, že Mount a Keira jsou mi značně sympatičtější. Mají za mě i lepší chemii než Jessica a Liam. Jen proč proboha se Mount jmenuje Lachlan? Naštěstí ho Keira oslovuje Mount, ale když se objevilo jeho křestní jméno, nemohla jsem si pomoct a viděla spíš slovo lachtan.

Na příběhu se mi líbí temná atmosféra, chemie hlavních postav, tempo knihy a styl psaní. Je to opravdu čtivé, takže za den dva máte přečteno (pokud zrovna nemáte zkouškové jako já).

Ve finále hodnotím knihu velmi kladně a doporučuju jak jen se dá. Už mám rozečtený dokonce i druhý díl a myslím, že bude o krapet lepší dokonce než ten první.

mich_krat
26.02.2023 2 z 5

Tak nevím - anotace a recenze mě nalákaly, kniha byla velmi čtivá, ale ve výsledku mě vlastně příliš neoslnila. Příběh mi přišel slabší, nebylo zde moc prostoru pro nějaké přiblížení charakteru postav. Vše mi přišlo dost hrr, jak dějem, tak co se týče pocitů Kiery ohledně Lachlana. Ve výsledku je to vlastně vyděrač, vrah a manipulátor, co neoplývá zrovna vkusnym slovníkem - takže netuším, odkuď vzejde ta zamilovanost. A co mi už vůbec nesedí, což ovšem neplatí pouze zde, je český překlad určitých slov - je to škoda, ale i takový detail dokáže zkazit dojem. Přečtení knihy nelituji, autorka psát umí, ale nijak mě neuchvátila.

tynavodanova
21.02.2023 5 z 5

Kniha mě opravdu chytla :)