Dokonalost

Dokonalost https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530477/mid_dokonalost-65aa2c77ed5d7.jpg 4 42 10

Cedrik se cítí jako ve snu, když ho na rande pozve Joah, nejkrásnější kluk, jakého kdy potkal, a navíc kytarista úspěšné kapely. Jeho pocity štěstí však vezmou brzy za své. Joah je chladný a odtažitý a zdá se, jako by s ním vlastně nechtěl trávit žádný společný čas. Nemá zájem o romantiku ani o sex. Proč si s ním tedy vůbec začínal? Měl snad nějaké jiné, Cedrikovi neznámé důvody?... celý text

Přidat komentář

SimonaA.
22.04.2024

Přečteno jedním dechem, jako vše od této autorky. Konec byl na mne moc rychlý, tak doufám v nějakou doprovodnou povídku, jako obvykle. Moc krásné.

ejdzinka
26.03.2024 5 z 5

Tak přiznávám, že Lydia je moje srdcovka a četla bych od ní i nákupní seznam, ale opět mě vtáhla do děje a knihu jsem neodložila dokud jsem ji nepřečetla celou, tedy v půl třetí ráno a do práce vstávám v šest. Ale stálo to za to. Miluji její styl psaní a na každou novou knihu se moc těším.


TomTomis
18.03.2024 4 z 5

Další ,,strongovka". Kdo čeká svižný příběh, dialogy, nezklame ho to. Užil jsem si vždy každou knihu od autorky, i když už asi nejsem dávno cílová skupina. Ne že bych si to vše po čase vše pamatoval. To je ale asi u těchto oddechovek běžné. Myslím, že chyby jsou už tradicí knih od autorky.

Rainbowdreamer
04.03.2024 4 z 5

Další MM romance od známé autorky. Pokud odhlédnu od poněkud nepravděpodobné zápletky, příběh je pěkně a čtivě napsaný, čtenář je vtažen do děje, a pohlcen emocemi hlavních představitelů, dospívajících kluků Cedrica a Joaha, kteří k sobě hledají cestu. Oddechová nenáročná četba, ale objevuje se tam i vážné téma šikany. Vhodná četba pro teenagery hledající své místo v životě. Rušivě působilo celkem dost gramatických chyb, nechápu proč kniha nemůže projít řádnou jazykovou korekturou.

Gaabii
02.03.2024 5 z 5

Konečně se ty osoby vyjadřují a chovají úměrně dle svého věku (třeba kniha Zrcadlo - to bylo peklo - viz můj komentář u této knihy). I ten jazyk mi už nepřijde tak kostrbatý jako autorčiny minulé knihy. Akorát opět spousta chyb - vidět v knize napsáno "abysmese", to je prostě síla.:-D Ale kniha byla opravdu krásná, strašně moc se mi líbila a byla to emočně horská dráha.
Doufám, že bude autorka v psaní pokračovat, těším se na další knihy.

Luciee113
28.02.2024 5 z 5

Taková dialogová knížka. Připadne mi, že děj je většinou popsán tím, že si dva lidé povídají. Dost se tam přeskakuje, ale to nejdůležitější je vždy řečeno. Problémy, které se v knize řeší, opravdu spadají do problémů náctiletých. Když mi někdy přišlo, že se tam o tom pořád žvatlá a každej všechno s někým řeší, tak jsem si vzpomněla na sebe a kámošky, když nám bylo ...náct a byly jsme vlastně úplně stejný. Co mě mile překvapilo, je to, že hlavní postavy mezi sebou dokáží řešit (až se v nich chvíli rýpou) své problémy. Je to i takový menší návod k tomu, jak se to vlastně má dělat :)
Bylo to hezké a já už se nemůžu dočkat další knížky od Lydie ...

Zuzi_cte
12.02.2024 5 z 5

Dalsi super libovka od autorky. Takove knizky se ctou na jeden zatah :-)

M.anon
10.02.2024 5 z 5

Autorka opět nezklamala. Nemohla jsem se dočkat, až to vyjde a čekání stálo za to. :)

JitulHa
06.02.2024 4 z 5

Kniha přečtena - není divu, jak se objeví novinka od této autorky, je to v podstatě nutnost! I tentokrát se jednalo o dobrou dějovou linku, kde se vlastně z fake date stane real date. A je opravdu zábavné sledovat ty dva, jak přemýšlí nad tím, co se mezi nimi tak najednou změnilo. Prostě takový myšlenkový ping pong. Je zde vidět také určitý vývoj postav a uvědomění si svých chyb. Příběh se autorce opět povedl, byť oproti jejím ostatním knihám nešel tolik za hranu. Zkrátka je to řekněme odlehčený příběh z hudebního a školního prostředí, který v sobě promítne i nějaké to vážnější téma. Autorka tedy rozhodně nezklamala, i když jsem možná čekala něco trochu temnějšího a kořenějšího...

vladenec
25.01.2024 4 z 5

Autorka umí mnohem líp. Špatný to ale vůbec nebylo.