Žádní zajatci

Žádní zajatci https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48687/zadni-zajatci-48687.jpg 4 10 10

Tajné operácie série

< 2. díl

Dlouhonohá kráska Abbie Hughesová pracuje v kasinu jako krupiérka, přitom studuje a pečuje o mladšího bratra, takže mnoho zájmu mužům nevěnuje - než se u jejího hracího stolu objeví záhadný, a pohledný, mladík. Samu Langovi, který opustil Temné operace aby se věnoval klidnějšímu životu, osud přisoudil novou misi. Abbiin bratr Cory se zaplete s gangem pašujícím diamanty a Sam, přestože podezřívá i Abbie, nemůže jejím půvabům odolat, a když Cory zmizí, doprovází jí při jejím pátrání až do Hondurasu. Zde se v nebezpečí mohou spolehnout jen jeden na druhého.... celý text

Přidat komentář

modranka
10.05.2013 4 z 5

Pripravte sa na riadnu dávku militaristických scén, honby za teroristami, drogovými prekupníkmi ale aj romantiku. Myslím si, že kniha by bola vhodná aj pre mužov, navyše ak ju autorka venovala mužom a ženám armády Spojených štátov v aktívnej službe, ale aj vo výslužbe.
Síce ide o rozsiahlejšiu sériu, ale časti na seba bezprostredne nenadväzujú, tak je úplne jedno, ktorú časť čítate ako prvú.

zoja
22.03.2013 4 z 5

Docela pěkná kriminálka s romantickým zpestřením a šťastným koncem. Ze začátku se mi zdálo, že je tam strašně moc jmen a nemůžu si je všechny zapamatovat, nicméně jde o sedmidílnou sérii, takže autorka chtěla pravděpodobně zahrnout všechny zúčastněné. U nás bohužel vyšli pouze dva díly.
K anotaci: Abbie o svého bratra zrovna nepečuje. Stará se o něho, ale je to dospělý 22letý chlap. A mladíkovi, který se u ní v kasinu objeví je 35, takže nejlepší věk :-).