Čarodějky W.I.T.C.H.: Komiks 4-6

Čarodějky W.I.T.C.H.: Komiks 4-6 https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145196/mid_witch-komiks-4-6-0lH-145196.jpg 5 47 9

Poslechněte si příběh.....příběh o počátku věků.Kdysi před dávnými časy,kdy svět byl ještě mladý,žili duchové i tvorové pod jedním nebem.Existoval jen jeden Svět,jedna velká říše,ovládaná harmonií přírody.Jednoho dne však do království proniklo Zlo a zabydlelo se v srdci duchů i tvorů.Jediný Svět se roztříštil na mnoho kousků.Říše se rozdělila na ty,kteří si přáli klid,a ty,kteří chtěli ovládat druhé a páchat zlo.Na ochranu a obranu dobra ve Světě byla vytvořena uprostřed nekonečna mohutná pevnost Kondrakar.Tam bdí Bratrstvo nejmocnějších duchů a kouzelných tvorů.Nejvyšší z nich je Věštec.Jeho moudrost je velmi potřebná,neboť čas od času je síla Kondrakaru to jediné,co brání Zlu proniknout tam,kde nemá místo. V těchto neklidných dobách hledá Kondrakar své Strážce na těch nejneobvyklejších místech.V Heatherfieldu,například.V jinak úplně obyčejném městečku,kde žije pět obyčejných dívek.Irma,jejimž živlem je Voda.Taranee,která ovládá Oheň.Cornelia,vládnoucí silám Země.Hay Lin,s lehkostí a volností Vzduchu.A Will,která hlídá Srdce Kondrakaru,zvláštní křišťálový šperk,v němž se setkávají všechny živly přírody a společně vytvářejí čistou,nezměrnou energii. Dohromady jsou W.I.T.C.H.- pět mladých strážkyň Kondrakaru.Svět je potřebuje. V tomto druhém svazku najdete další tři příběhy - Moc Ohně,Poslední slza a Lži a iluze.... celý text

Přidat komentář

DarkNatureHope
16.08.2023 5 z 5

Nostalgie. Srcovka.

Anoell
31.03.2023 4 z 5

Stále uspěchané, přesto je tenhle svazek lepší než ten první. Už se tu děje něco pořádného a zajímavého, děj nabývá spád. Dospělého, který v mládí do kontaktu s Witch nepřišel, by to nebavilo, bylo by to pro něj příliš dětské, ale pro nás, kteří jsme s touhle pěticí vyrostli, je to i v dospělosti super čtení.


LadyCharlene
30.03.2023 5 z 5

Tento díl se mi líbil víc než první, byl akčnější. Přijde mi, že v komiksu jsou charaktery výraznější než v seriálu. Elyoniny manipulace - mrazivě děsivé, chladnokrevné... Líbí se mi propracované kresby, kde se i odehrává vedlejší epizodka (souboj Irmy a Taranee o sendvič :D). V příběhu se střídá napětí akce i humor, nemám co vytknout.
Prosím, prosím, ať Egmont vydá i ten zbytek.

nela3812
28.03.2023 5 z 5

Jsem velmi ráda, že opět vychází tyto svazky a upřímně doufám, že nakladatelství nezůstane u druhého, ale vydá také všechny ostatní! Doma mám opravdu velkou sbírku časopisu, které mi v dětství kupovala mamka a ještě větší sbírku dárku, které k tomu často patřili. Milovala jsem i seriál, samostatné knihy a neuniklo mi žádné speciální vydání. Právě proto je toto, stejně jako pro mnoho dalších čtenářů, krásný návrat do dětských let.

Nakladatelství si se zpracováním dalo záležet. Doplnilo několik odkazů na předchozí díly, korekce je až na jednu jedinou chybu v celém svazku výborná, kvalita dechberoucí a barvy jakbysmet.

Doufám, ze si tato parta nejde fanoušky i u dalších generaci!

Jaehyun
19.03.2023 5 z 5

Jsem hrozně ráda, že ty komiksy teď vychází znovu! Těším se na další a snad si konečně budu moct přečíst celý příběh!

Kate3003
15.02.2023 5 z 5

Tak tady je další kousek nostalgie, protože už na základní škole jsem tyhle komisy milovala a časopisy Witch o pěti dívkách, které se stali strážkyněmi Kondrakaru nesměl nikdy chybět. Tehdy jsem měla i diář a další doplňkové knihy. Dnes mě mrzí, že se nic s toho nezachovalo. Sice už příběh neprožívám tak jako kdysi, ale přesto si tyhle návraty do dětství opravdu užívám. Čtení jsem si po letech znovu užila a doufám, že vyjdou i další díly :)

dontbullshitme
14.02.2023 4 z 5

Další várka nostalgie. Kupodivu se to dá číst, i když už vám není 10, odpustíte tomu i nějakou tu nelogičnost, anebo příliš rychlé rozuzlení problému, protože je to prostě takové milé čtení.

KatherineDeLuk
28.08.2019 5 z 5

Komiksová kniha obsahuje druhé 3 příběhy strážkyň Witch. Jde vlastně o komiks z komiksových časopisů 7-12 z roku 2002. Jen kvalita papíru není taková jako byla v časopisech.

moonchild
04.06.2014 5 z 5

Skvělé pokračování první knihy o těchto pěti děvčatech.Moc se mi líbí,co prožívají,když zjistili co sou vlastně zač.