Čestný špionský

Čestný špionský https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/330465/bmid_v-tajnych-sluzbach-cestny-spionsky-fAW-330465.jpg 4 58 17

V tajných službách série

< 2. díl

Cammie Morganová – stejně jako její spolužačky ze školy pro budoucí tajné agentky – není obyčejná holka. Její nadání splynout s davem je neuvěřitelné. Přesto si ji minulý semestr někdo všiml. Josh obrátil její svět vzhůru nohama, ale teď je pryč. Cammie se musí vyrovnat s problémem, na který není připravená: se zlomeným srdcem. Pro špiónku jako ona však naštěstí existuje účinný lék. Nová mise!... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Cross My Heart and Hope to Spy , 2007


více info...

Přidat komentář

georginaa
30.12.2021 3 z 5

Druhý díl byl akčnější, ale mám to zřejmě jako Cam, vůbec nevím co si mám myslet o Zachovi. Vlastně o sobě neřekl skoro nic a konec byl jakoby stále otevřený. Možná na další díl, kdy se opět setkají při nějaké akci. Je tam plno věcí nedořešeno a když člověk se už do toho dá, tak by aspoň měl vědět jak to bude pokračovat, prostě jsem nakonec zklamaná, že je to pro mě nevyřčené.

orangerose
25.08.2021 5 z 5

Další díl téhle série v tajných službách neměl chybu, bavila mně, byla akční, za mně super :)


LillyM.
17.08.2020 5 z 5

Podle mě je originální už jen ten název, a děj je prostě bomba. Řekla bych, že tahle kniha je už méně o vztazích, ale samozřejmě se tam nějaká zápletka odehrávala, takže na mě tam lásky bylo tak akorát.

Do knihy jsem se pustila, protože jsem věděla co od toho čekat z předchozího dílu, a jsem naprosto spokojená.

Verča16
03.12.2018 3 z 5

Dobrá kniha. Moc se mi líbí tématika špioni, agenti... Určuje doborucuji kdo má rád dívčí romány, dobrodružství. Příběh jsem si oblíbila ale určitě nepatří mezi mé oblíbené! ????

Jaruš7
02.10.2018 5 z 5

Pokračování, školní úkoly k tajným operacím - práce v utajení, splynout s davem, mrtvé schránky, instalace sledovacích zařízení, bojovky, střelecké soutěže, laboratorní testy, sestavení psychoprofilu, dějiny špionáže a umění, mimikry pro společenské akce, trénink postřehů a jazyky (asijské jako nutnost).
Pro mladé adeptky vzrůšo, co může víc zamotat hlavu než další prvek života, s tím se vše komplikuje a představivost už nezvládá hranice.
Citace:" Takže některé z těch štěnic nenašel?" zeptala se ... Nebo tam některé nechal," odpověděla jsem a začaly mě napadat všechny možné scénáře."Možná že chce, abychom je dál odposlouchávaly a dostaly od nich falešné informace. Nebo možná vážně některé štěnice nenašel. Nebo je nechal v jiných pokojích a chce, abychom podezřívaly někoho jiného."
"..tajné služby ve skutečném životě nejsou o kočce proti myši - ale o dvou kočkách ...."
"....přemítala jsem o tom, jak špioni nelžou- ale rovnou žíjí ve lži -.."
Další pohled na dobrodružství, snad jako hru na chvíli, ale jinak ... není nad spisovatelskou fascinaci tajným zákazem.

Ellizabeth11
20.04.2018 5 z 5

Nutně potřebuji další díl! Nevíte někdo kdy, nebo jestli vůbec, vyjde?

Jinak obě knihy mě pohltily už na začátku. Líbí se mi zápletky a vtipné hlášky. Všem doporučuji.

knihomol095
31.03.2018 5 z 5

tenhle díl se mi líbil víc jak první za mě doporučuji !!

Koláček11
17.03.2018 4 z 5

Lepší jak předchozí díl.

Barik05
29.11.2017 5 z 5

Skvělá kniha. Nic víc asi nemám.

rm
24.11.2017 4 z 5

Jo, vážně je to jen holčičí blbina, ale vcelku svižně se to čte :-)

Ailee
03.11.2017 5 z 5

Tahle kniha je dobrá. Moc dobrá, i když je to "kravina", ale když k ní právě takhle budete přistupovat, budete ji brát do ruky s tím, že si chcete přečíst něco, co je postavené na hlavu a přitažené za vlasy a vlastně neuvěřitelný nesmysl, tak budete nadmíru spokojení. Nesmíte řešit logiku či pravděpodobnost příběhu, ale jen si ho užívat a smát se mu. A pak se budete usmívat i v okamžiku, kdy knihu dočtene a budete ji odkládat do police.

Molinka
30.10.2017 3 z 5

První díl byl lepší. Tento díl není moc dějově zajímaví.

Kamiliana
20.08.2017 4 z 5

Řadu o špionkách jsem si oblíbila, ačkoli mi dávno není náct. Přijdou mi vtipné, oddechové, s humorem i napětím. Těším se na další díl, ačkoli překlad je velice nepovedený (+ obligátní jsi si místo sis).

warca
03.08.2017 4 z 5

Chvíli mi trvalo, než jsem se opravdu začetla. Přestože se autorka snažila, začátek mi přišel těžkopádný a ani to, že byl vtipně psaný mi nepomohlo.
Ale potom se to celé rozjelo a já hltala jednu stránku za druhou. Druhý díl mi přišel skvělý!

Kačkaknihomol
28.07.2017 2 z 5

Kniha mi připadala oproti prvnímu dílu hodně slabší. Uprostřed knihy se podstatě nic neděje. Jen pár tajných operací a zjišťování informací o klucích z Jeřábu. Jsem ráda, že ani jedna kapitola nebyla o tom, jak hrozně moc má Cammie zlomené srdce. Kdybych nečetla první díl, řekla bych, že Cammie zlomené srdce rozhodně nemá. Takže anotace v této části nebyla zrovna dvakrát pravdivá. Co mi na knize fakt hrozně vadí, je začínající milostný trojúhelník. Proč ho tam autorka narvala??? Příběh by byl fajn i bez trojúhelníku. Konec byl takový nemastný, neslaný. Docela jsem odhadla jak se bude vyvíjet. Nevím jestli si mám kupovat třetí díl, jsou mnohem lepší knížky, které si chci přečíst.

Knižní střípky
25.06.2017 2 z 5

Kniha je určená pro dospívající slečny a věřím, že se jim také bude líbit.....Já po přečtení prvního dílu sáhla nyní i po druhém, ale i když mě první díl bavil, tento druhý již moc ne.....ale bude to způsobeno opravdu spíše tím, že mi bude za chvíli čtyřicet, takže mladým slečnám s klidem doporučuji

Marthas
26.05.2017 3 z 5

Kniha má štěstí, že je tak čtivá. Dala bych i vyšší hodnocení, ale to množství gramatických a korektorkých chyb ji jasně řadí níž do průměru, kdybych si ji byla nucená koupit, možná bych se tak naštvala, že bych dala jen dvě hvězdy.

Štítky knihy

láska soukromé školy špionážní zápletka

Autorovy další knížky

Ally Carter
americká, 1974
2016  70%Protřepat, nelíbat
2017  81%Čestný špionský

Kniha Čestný špionský je v

Právě čtených2x
Přečtených90x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených8x
Knihotéce109x
Chystám se číst39x
Chci si koupit5x
dalších seznamech2x