Smrt má hlad

Smrt má hlad https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56920/smrt-ma-hlad-56920.jpg 4 19 4

Zuzana Wilder série

< 3. díl >

Detektivní román ze série příběhů amatérské vyšetřovatelky se odehrává v rekondičním centru na ostrově La Palma. Češka Zuzana Wilder, provdaná za německého podnikatele, se společně se svou nejlepší přítelkyní a dvěma dalšími bývalými spolužačkami z pražského gymnázia vydává z městečka na Tenerife, kde vlastní malou realitní agenturu, do hor na ostrov La Palma. Zde v luxusní Haciendě Salazar, kterou navštěvují bohaté ženy z celého světa, chtějí během tří týdnů podstoupit ozdravnou kúru a shodit přebytečné kilogramy. Zvídavé Zuzaně se i v tomto prostředí naskytne příležitost, aby mohla uplatnit své detektivní schopnosti. Dokonce je ohrožen její život, když se snaží odhalit pachatele podivných úmrtí dvou klientek, jejichž smrt považuje policie za nešťastné náhody.... celý text

Přidat komentář

jprst
21.12.2020 1 z 5

Tak mi připadá každý další příběh z této série slabší a slabší, takže další už si asi odpustím.

Marla
11.06.2020 3 z 5

Upovídaná jakodetektivka. Od autorky jsem pár knih se Zuzanou W v hlavní roli četla, tato patří k slabším. Ale číst se to dalo.


rafan65
18.02.2020 2 z 5

Docela slušná kniha děj slabší ale zápletka dobrá.Větší část knihy je čtení pro děvčata.

bábuška
25.04.2019 3 z 5

Třetí 'kanárský' příběh je spíše holčičí četba, kdy se z různých koutů světa sejdou ženy v Oáze klidu a krásy Haciendě Salazar na ostrově La Palma. S nimi samozřejmě naše známá Zuzanka a její tři spolužačky z pražského gymnázia. Ta si začne všímat různých podivností a při své zvědavosti se dostane na konci knihy do hodně nepříjemné situace. Za pomoci přítelkyň, jednoho malého zvědavého chlapečka a nakonec i svého manžela se ocitne v nemocnici a tím končí její dobrodružný výlet. Odpočinkové čtení, svěží jazyk.