Pojď s koťaty do pohádky

Pojď s koťaty do pohádky https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43361/pojd-s-kotaty-do-pohadky-43361.jpg 4 12 3

Že nevíte, jak dobře se měla Líná Manka v Koláčově a jak si ve mlýně poradili s vodníkem? O tom vám poví kluci kočičí - známí hrdinové z televizních večerníčků, kteří vás budou knihou provázet a také vám poradí se všemi skrývačkami i hádankami. Kdo je jen trošičku šikovný, nakonec si s nimi vyrobí maňásky z docela obyčejného pinpongového míčku a zahraje si pohádku!... celý text

Přidat komentář

Luciluc
12.09.2023 4 z 5

Knížka čtená dceři. Doporučila mi ji paní knihovnice, když jsem hledala jednodušší básničky pro menší děti. Konkrétně tento díl je pohádkový, takže obsahuje zveršované pohádky, některé jsou delší, některé krátké. Za mě je to dobrá alternativa k tomu, když chcete dětem číst, ale není bohužel tolik času na klasickou dlouhou pohádku. V knize jsou pro děti navíc i úkoly nebo návody, jak si něco vyrobit...Ilustrace jsou celkem pěkné. Ještě si od autorky vypůjčíme další díly. Není to kniha, kterou bych musela mít nutně koupenou a doma v knihovničce, ale doporučuji...ještě, že existují knihovny :)

mataaskorice
04.08.2023 3 z 5

Docela se mi líbily zveršované klasické pohádky, jiné básničky mě nijak zvlášť neoslovily. Výtvarná stránka knížky je taky takový průměr.


miczoken
14.10.2012

Moc krásná knížka s básničkami a obrázky. A básnička "Líná Manka" mi úplně připomněla mé dětství. :-)