Opičko, netrucuj

Opičko, netrucuj https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393890/bmid_opicko-netrucuj-wu8-393890.jpg 5 14 2

Opica Škorica série

< 2. díl >

První knížka dobrodružství nezbedné opice Skořice Dobrý den, opičko měla úspěch. Proto se autor Peter Stoličný pustil do další a přesně za rok tu je opice Skořice znovu! Skořice se rozhodla, že se vrátí mezi své kamarády, aby zažila nová dobrodružství a naučila se dalším pravidlům slušného chování. Ani tentokrát nezůstane nic dlužná pověsti velké neposedy a děti budou mít co dělat, aby ji uhlídaly. Naše opička totiž ráda čaruje a její kouzla často končí jinak, než si představovala.... celý text

Přidat komentář

iLuciferie
02.08.2023 4 z 5

I druhý díl obsahuje příjemné, veselé příběhy, jejichž hlavní záměr poučit je zřejmý, avšak celkem překvapivě nerušivý. Co nás zde trošku rušilo bylo nesmyslné přejmenování Emilky na Emu, ale jinak opravdu rovnocenné pokračování.

Janizoun
13.08.2022 5 z 5

Velmi mě i mé děti opička Skořice dostala. Neustále jí musím dětem číst :-) Je velmi oblíbená, děti jí zbožňují. Je to velmi podařená knížka o slušném chování. Oceňuji autorovu schopnost humorným způsobem děti poučit. Chválím a doporučuji všechny tři knížky o opici Skořici , která skvěle čaruje :-)