Objevujeme svět! Tělo

Objevujeme svět! Tělo https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/308656/mid_objevujeme-svet-telo-IIk-308656.png 5 19 6

Objevovat svět lidského těla s tímto leporelem je tak zábavné! Co všechno přes den děláš? Kdo si hraje na dětském hřišti? Komu dává chlapeček pusinku? Stačí jen vložit prstík do správného otvoru a lehce vysunout, zatáhnout nebo otočit ve směru šipky a hned bude váš malý objevitel znát odpovědi. Leporelo je určeno pro nejmenší děti od jednoho roku a má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si naši nejmenší mohou při prohlížení a učení jednotlivých částí těla, pojmenovávání pocitů a mnoha dalšího procvičit i jemnou motoriku.... celý text

Pro nejmenší
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Kididoc mon imagier du corps


více info...

Přidat komentář

eliska2106
17.08.2021 5 z 5

Tahle je vážně skvělá. Vypůjčily jsme si ji z knihovny, ale nejspíš pořídíme i domů, líbí se nám moc

Knihomolka506
11.11.2020 5 z 5

Forma videa na fb přímo od nakladatelství. Krásná kniha, která seznamuje už ty nejmenší s tím jak to vlastně funguje v těle. Málo stran, ale chvilku se dá u toho zabavit.


Briv
01.06.2020 5 z 5

* Neodolala jsem a koupila jsem synkovi jednu knížku ze série Objevujeme svět. Tady se mi líbily i emoce. Když je představuji, tak ho to neskutečně baví. Rád okýnka posouvá, moc se mu to líbí a baví jej to. Knížka sice nemá moc stránek, ale jsou dost tlusté, aby jeho prstíky přežila. Kupovala jsem ji, když měl rok a dva měsíce, ale určitě by si s ní vyhrál i dříve. Osobně se mi na ni tolik nelíbí ilustrace, ale náš chlapeček proti nim nic nemá :).

Petja
05.08.2019 3 z 5

Knížka ze série Minipedie vhodná pro děti mezi jedním a druhým rokem ukazuje dětem základní části lidského těla, denní činnosti a pocity. Vzhledem k tomu, že text je hodně odbytý, jak už to v knihách od Svojtky bývá (v tom rozsahu by tam vlastně nemusel být vůbec, protože jaké části těla jsou na obrázku nebo že se někdo mračí/směje poznáme i bez popisu), se jedná spíše o hračku - v knížce jsou „hýbací obrázky“, např. kluk mrká, děti skáčou na prolézačkách, schovávají se za keř a kluk dává pusu mámě. Za hezké zpracování a malý čtvercový formát do dětských ručiček dávám tři hvězdičky (ale ocenila bych více stránek - kniha jich má jen pět).

Aknel26
10.04.2018 4 z 5

Celá série je úžasná, syn si knížky prohlíží od roka a půl, různým otáčením, vytahováním a posunováním si tříbí motoriku a poznává nová slova i nové věci. Všude je vozíme, a protože jsou udělané vtipně a nápaditě, pobaví i dospělé. Tato mi ale přijde slabší, skluzavka nebo hra na schovávanou mi do knížky o těle moc nepasují.

veronie
07.06.2017 5 z 5

Překrásné a zábavné leporelo. U nás velmi oblíbené.