Objevujeme svět! Doma

Objevujeme svět! Doma https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355196/mid_objevujeme-svet-doma-CXK-355196.png 5 11 2

Poznávej prostředí, kde bydlíš, a nauč se názvy pro části domu, nábytek a výbavu! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi. Co všechno máme doma? Na co se díváme v obývacím pokoji? V čem si v kuchyni uvaříme? Kde máme srovnané oblečení? Kam se půjdeme před spaním vykoupat? Nauč se pojmenovat všechny části domu, nábytek a výbavu, která se může nacházet doma. Pestrobarevné ilustrace a posuvné prvky v tomto leporelu rozšiřují dětskou slovní zásobu zábavnou formou. Pohyblivé elementy v této knize rozvíjí jemnou motoriku dítěte a přispívají k živosti ilustrací. Knížka s prvky Montessori.... celý text

Encyklopedie Pro nejmenší
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Mon imagier de la maison , 2013


více info...

Přidat komentář

Dáma s hrnstjm
27.06.2018 3 z 5

Tento díl ze série mi přijde slabší, téma "doma" není moc zajímavě zpracované... ale je mi jasné, že děti to vidí jinak :)

Aknel26
15.03.2018 5 z 5

Celá série je úžasná, syn si knížky prohlíží od roka a půl, různým otáčením, vytahováním a posunováním si tříbí motoriku a poznává nová slova i nové věci. Všude je vozíme, a protože jsou udělané vtipně a nápaditě, pobaví i dospělé. Tato je jeho nejblíbenější.