Neskutečně trapný život Lottie Brooksové

Neskutečně trapný život Lottie Brooksové https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477938/bmid_neskutecne-trapny-zivot-lottie-broo-BHh-477938.jpg 5 8 3

Buď sama sebou, i když to není vždycky terno! Zábavný deník ze života jedné trhlé holky. Lottie Brooksové je jedenáct a tři čtvrtě a její život už oficiálně nestojí za nic. Na druhý stupeň nastupuje bez kamarádů, úžasných vlnitých vlasů a s hrudníkem příliš plochým na to, aby vůbec nosila podprsenku. Možná by se měla na všechno vykašlat a po boku svých křečků Profesora Barnabáše Kvíkala a Kuličky III. raději upadnout do hibernace... Sledujte, jak se Lottie popere s nástrahami dospívání – o ztřeštěné příhody, zábavu a trapasy rozhodně nebude nouze!... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

The Extremely Embarrassing Life of Lottie Brooks , 2021


více info...

Přidat komentář

Šebestová3
08.08.2022 5 z 5

Tak tohle budu s čistým svědomím doporučovat v knihovně. Vtipné, ne vulgární a zároveň správně zaměřené tak, aby to holky 11+ zasáhlo přesně těmi tématy, které v současnosti řeší. Kdyby mi bylo právě tolik, neskutečně by mě bavilo to číst....a co víc, bavilo mě to i jako dospělou. Srovnání knížky s Malým poseroutkou je podle mě degradace, tady to je o spoustu levelů výš, jak příběhem, tak stylem vyprávění!

ElikaBendova
15.06.2022 3 z 5

Kdybych byla číslovka tak asi jo. Takhle ne. Trochu méně vtipný pokus o deník malého poseroutky pro dívky. A upřímně to není moc dobrý návod na stravování. Ta holka by ve skutečnosti musela být tlustá jako prase, protože kromě pizzy, hranolek, různých druhů nadměrné hromady sladkostí vlastně nic jiného nejí.


Jaehyun
21.09.2021 4 z 5

Po téhle knize jsem sáhla doslova bezmyšlenkovitě, ale byla super. Je psaná formou deníku což se mi líbí, rychle se četla a byla vtipná. Kdyby mi bylo míň určitě by se mi líbila ještě víc.

Štítky knihy

fiktivní deníky humoristické příběhy

Autorovy další knížky

Katie Kirby
britská, 1980
2021  90%Neskutečně trapný život Lottie Brooksové
2022  80%Totálně katastrofická přátelství Lottie Brooksové
2023  0%Mega komplikované lásky Lottie Brooksové

Kniha Neskutečně trapný život Lottie Brooksové je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst10x
Chci si koupit9x